Xarxa JoveOci Educatiu

REAPERTURA DE LA ZONA JOVE-CIJ EL DAU

REAPERTURA DE LA ZONA JOVE-CIJ EL DAU La Zona Jove EL DAU d'Alcàsser torna a obrir les seues portes després de finalitzar la renovació de l’espai i el trasllat de l’oficina del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) a les seues instal·lacions.

El passat dilluns 5 d’octubre de vesprada es va inaugurar la nova Zona Jove i CIJ “El Dau”. A la inauguració van assistir l’alcaldessa Eva Zamora, el regidor de Joventut Xisco Martínez i altres membres de l’equip de govern junt a l’equip de “Factoria d’Idees i Creacions” que s’ocuparà de la gestió de l’espai i la Tècnica Coordinadora de Joventut.

En paraules del regidor de Joventut, Xisco Martínez: “Des de l’Àrea de Joventut estem il·lusionats amb aquest projecte que encetem de nou i en què demostrem com hem apostat ben fort per un nou concepte de Zona Jove, amb la renovació de l’espai amb el trasllat de l’oficina del Centre d’Informació Juvenil (CIJ), una zona audiovisual amb videoconsoles, ordinador i projector dedicada al joc lliure i a la realització d’activitats formatives (cursets, xarrades, etc...) i una altra dedicada a l’estudi, a la realització de treballs o deures de classe, a la lectura, etc. prevista d’ordinadors amb connexió a internet per a la recerca i consulta.

 I també amb l’ampliació de l’horari de l’establiment amb els serveis d’informació i assessorament més complet, de la mà de la recentment incorporada Tècnica Coordinadora de Joventut, Lara Genovés. Aquesta estarà a la disposició dels joves en tot allò que necessiten, donant informació, ajuda i assessorament totes les vesprades de dilluns a dijous de 17.30 a 21.00 hores i divendres de 8.00 a 14.30 (amb cita prèvia) i de 15:00 a 17:30 hores.

En paraules de l’alcaldessa Eva Zamora, l’Ajuntament d’Alcàsser està compromesa i es preocupa per la seua joventut i és per això que  la volem ajudar en aquest moments de pandèmia a tindre una alternativa d’oci en un espai segur, amb un protocol sanitari i un responsable de prevenció i higiene que s’encarregarà de controlar el compliment d’aquestes mesures”

Així doncs i per ara, l’aforament estarà reduït al 75% de la seua capacitat, tal com recomanen les autoritats sanitàries i les activitats del cap de setmana es realitzaran en grups reduïts de màxim 10 participants per cada monitor/a i ben separats entre ells, i per enfortir el control d’entrades i d’eixides i facilitar el rastreig en cas de contagi, serà obligatori que tots els joves que vulguen fer ús de les instal·lacions o participar en les activitats, emplenen una fitxa d’inscripció i registre per tindre el seu carnet usuari (carnet de Dauer/a), i accedir al  “Dau”.

Finalment, es destaca també la renovació del portal de joventut a la web de l’Ajuntament d’Alcàsser https://www.alcasser.es/va/pagina/area-joventut; amb més informació sobre els serveis municipals de joventut i multitud d’enllaços  d’interés per als joves, amb la finalitat que siga un referent de recerca i consulta d’informació per a la joventut d’Alcàsser.

https://www.alcasser.es/noticia/dau-dalcasser-reobri-noves-activitats-poblacio-jove
REAPERTURA DE LA ZONA JOVE-CIJ EL DAU REAPERTURA DE LA ZONA JOVE-CIJ EL DAU REAPERTURA DE LA ZONA JOVE-CIJ EL DAU