Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

TALLER TIK TOK ON LINE 25N CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE

Dins de les jornades sobre Violència de Gènere 25N que estem organitzant des de L'Ajuntament de Massanassa, l'Espai Jove et convida a participar en aquest taller TIK TOK en línia sobre violència masclista. A les nostres mans està frenar-la i en aquest taller aprendràs a com editar els teus vídeos TIK TOK però amb perspectiva de gènere.
TikTok és una xarxa social des de la qual podem crear i compartir vídeos de forma divertida. Al taller farem una anàlisi crítica al voltant de molts dels models que hi trobem de vídeos i continguts que promouen actituds masclistes i estereotips de gènere que es generalitzen a la xarxa.
Posteriorment, utilitzarem aquesta ferramenta d'edició de vídeo per produir continguts creatius i conscients que ens apoderem apostant per una visió feminista i donant valor a la diversitat sexual, de gènere i cultural. Per a fer-ho mostrarem una selecció de continguts dins d’aquesta xarxa que es proposen com a vies alternatives als models de representació majoritaris i estereotipats.
PROGRAMA:
1. Anàlisi de vídeos. Quins estereotips trobem als vídeos? De què parlen? Quina tècnica
utilitzen?
2. Trencaments. Debat al voltant de vídeos de Tik Tok que utilitzen la plataforma de forma activista.
3. Com funciona Tik Tok?
4. Creació de vídeos Tik Tok per al #25N
Dimecres 18 de Novembre de 18 a 20h
Inscripció gratuïta: [email protected] - 961 25 07 39
https://va.massanassa.es/ver/2504/Joventut--Taller-TIK-TOK-Online-Free.html