<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&mapa=1&noticies_pagina=4" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
496 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Fòrum Jove Covid 19, dijous 16 de juliol a les 19h. a Quart de Poblet.

Des de Quart de Poblet volem conéixer les vivències i experiències de les persones joves i de les associacions juvenils durant la crisi del Covid 19, i també conéixer les seues propostes davant possibles rebrots i situacions com les que hem viscut. Per això, hem organitzat dijous que ve 16 de juliol a partir de les 19 hores un Fòrum Jove, en el qual es podrà participar de manera presencial i en línia.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Escape Room Literari

El Escape Room de #LaFórmulaSecreta: augmentar la motivació i fomentar el treball col·laboratiu.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Campaña Encuestas I Plan Joven. Utiel

Una acción conjunta con los servicios de juventud de la comarca para recoger las propuestas e inquietudes de los jóvenes de nuestro territorio.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

1º Fórum Joven de Utiel

Los/as interesados/as en participar pueden enviar un vídeo presentación con las sugerencias a realizar en el municipio y optarán a una beca formativa.
Veure més