<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1103 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

🏆 𝐃𝐎𝐒 𝐄𝐌𝐏𝐑𝐄𝐍𝐄𝐃𝐎𝐑𝐒 𝐃𝐄 𝐋𝐀 𝐑𝐈𝐁𝐄𝐑𝐀 𝐒Ó𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐀𝐓𝐒 𝐍𝐎𝐕𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐄𝐍 𝐄𝐋 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒 𝐄𝐈𝐂 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀𝐓 𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐂𝐈𝐀𝐍𝐀 - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🏆 𝐃𝐎𝐒 𝐄𝐌𝐏𝐑𝐄𝐍𝐄𝐃𝐎𝐑𝐒 𝐃𝐄 𝐋𝐀 𝐑𝐈𝐁𝐄𝐑𝐀 𝐒Ó𝐍 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐀𝐓𝐒 𝐍𝐎𝐕𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐄𝐍 𝐄𝐋 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒 𝐄𝐈𝐂 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀𝐓 𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐂𝐈𝐀𝐍𝐀. 📣📣 𝘾𝙊𝙉𝘾𝙐𝙍𝙎 𝘼𝙐𝙏𝙊𝙉Ò𝙈𝙄𝘾 𝙊𝙉𝙇𝙄𝙉𝙀: #𝙀𝙢𝙥𝙧𝙚𝙣𝙙𝙚𝙄𝙣𝙣𝙤𝙫𝙖𝘾𝙤𝙢𝙥𝙖𝙧𝙩𝙚 Comunitat Valenciana ha celebrat la seua tercera edició aquest 16 d’abril de 2021. Una jornada per a compartir experiències d'emprenedoria, a través de tallers participatius i lúdics, i les diferents idees de negoci 👩🏼‍💻👨🏽‍💻 de les persones participants. 🥈 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗟𝗮𝘂𝗱𝗲𝘀 𝗱'𝗔𝗹𝘇𝗶𝗿𝗮 𝗶 𝗗𝗶𝗱𝗮𝗰 𝗗𝗼𝗿𝗱à 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗿𝗰𝗮𝗶𝘅𝗲𝗻𝘁 es porten respectivament el tercer premi del concurs autonòmic i la menció especial al projecte amb millor impacte ambiental. 📌 A l’edició anterior del concurs, celebrada el 3 de desembre de 2020, ja van ser premiats dos joves de la Ribera, Iván Mínguez (Benifaió) i Sandra Teruel (Benicull de Xúquer).
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VII CERTAMEN NACIONAL DE TEATRE AMATEUR MUTXAMEL A ESCENA 2021

Podran participar en el Certamen tots els grups de teatre no professional que ho desitgen i que pertanguen al territori espanyol.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

II Fòrum Jove Massanassa: Centres de Secundària.

𝗜𝗜 𝗙Ò𝗥𝗨𝗠 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗡𝗔𝗦𝗦𝗔 Debat amb alumnat dels Centres d'Educació Secundària sobre la realitat juvenil. Aquesta setmana hem iniciat la presentación de resultats de l'Enquesta Jove que durant els mesos d'Octubre a Desembre vàrem realitzar als 2 centres d'Educació Secundària del nostre municipi. A més s'obrirà un debat i reflexió col·lectiva en vistes a arreplegar noves propostes i idees per a les futures programacions i serveis municipals adreçats a la població juvenil.
Veure més
Xarxa Jove

En marcha cap al món laboral, L´Eliana

Xarrades: - Guia per a l´elaboració del curriculum vitae i la cerca d´ocupació. - La cerca per internet. Portals i xarxes per la búsqueda d´ocupament - L´entrevista de trevall.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

Jornades nous programes Erasmus+ i CES, 5 i 6 de maig a Quart de Poblet.

L'Ajuntament de Quart de Poblet a través de la seua àrea Quart és Europa organitza unes jornades per a conéixer els nous programes i guies d'Erasmus+ i Cos Europeu de Solidaritat 2021-2027, dirigida a professionals de joventut, i membres d'associacions amb inquietuds de poder realitzar accions dins d'aquests programes. La jornada es realitzarà el dimecres 5 de maig i el dijous 6 de maig de 10 a 13 hores, amb dues modalitats de participació, la possibilitat de participar presencialment i en línia.
Veure més