<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&mapa=1&noticies_pagina=8" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
496 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

VIVIR DOS VECES

Després de rebre la notícia que pateix Alzheimer, Emilio emprén un absurd viatge per a tornar a veure al seu amor de joventut abans de perdre la memòria. Acompanyat de la seua filla Julia i la seua neta Blanca, descobrirà que no existeix una data per a començar de zero. Millor Pel·lícula en els Premis de l'Audiovisual Valencià, Viure dues vegades és una comèdia amable que s'atreveix a tractar un tema tan dramàtic com l'Alzheimer des de l'humor. Destaquen la seua falta d'afectació i un notable treball actoral.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

RESERVA COVA TALLADA - Parc Natural El Montgó.

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

EDUSIJAZZ 2020 EN LAS CIGARRERAS

Es programen un total de 9 concerts repartits en els dimecres de juliol i els divendres d'agost al Pati del Centre Cultural Les Cigarreras.
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XIII EDICIÓ DEL PREMI INTERNACIONAL DE POESIA PER A XIQUETS I XIQUETES CIUTAT D'ORIHUELA 2020

És objecte de aquest Premi contribuir al foment de la lectura i promocionar la creació literària dirigida a xiquets i joves, concretament el gènere de la Poesia, vinculant aqueix propòsit a la promoció internacional de la Ciutat d'Orihuela, també des del punt de vista cultural.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Reanudación Carnet Jove. Utiel

🔊A partir de 18 de junio se reanuda la emisión del Carnet Jove en Utiel, siguiendo los protocolos de seguridad e higiene marcados por las administraciones sanitarias. . Debes pedir CITA PREVIA de Lunes a Viernes:. . 📞 Llamando: 637 838 346. 💬 Vía WhatsApp: 687 644 404. . 🕖 Horario de 9.00 a 14.00 h 🕖. . Requisitos: Tener entre 14 y 30 años y estar empadronados en el municipio. . 📝La tramitación del carnet Jove se realizará los jueves en horario de mañana en la oficina de juventud del Ayuntamiento de Utiel 📝 . El solicitante deberá a portar: ➡️ Documento nacional de identidad (DNI). ➡️ Importe de la tasa. . ‼️ DISFRUTA DE LAS VENTAJAS DEL CARNET JOVE‼️.
Veure més