<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?noticies_pagina=16&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=16&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
252 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariat

PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA" - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

PROJECTE "LIFE TERRA RIBERA". Joves! El passat divendres 5 de març, les tècniques i tècnics de Joventut de la Ribera Alta vam assistir a la formació de Life Terra @lifeterra_europe , a La Casella (Alzira), per a convertir-nos en autèntics/ques Terra Leaders! ⁣ Professionals de diferents ajuntaments i de la mancomunitat (Joventut Ribera Alta) ens vam ajuntar per sumar-nos a aquest ambiciós, però necessari projecte, que té per objectiu plantar 500 milions d'arbres fins a 2025.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONCURS AUTONÒMIC ONLINE: #EmprendeInnovaComparte - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

CONCURS AUTONÒMIC ONLINE: #EmprendeInnovaComparte Si tens menys de 30 anys, estàs desocupat/da (Garantia Juvenil) i vols emprendre des de casa, #EmprendeInnovaComparte és per a tu. Un concurs en línia en el qual, presentant la teua idea de negoci, podràs guanyar premis valorats en 2.600€!! Dimecres 31 de març, gratis i en línia des del teu ordinador, tauleta o mòbil.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

MANIFEST AMB MOTIU DEL 8M: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Hui, a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, hem celebrat el Dia Internacional de la Dona amb la lectura d'un manifest per la igualtat de totes i tots.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Els centres juvenils i la casa de de joventut de Quart de Poblet realitzen una programació especial amb motiu del 8M

Els centres juvenils Barranquet i La Cebollera, i la casa de de joventut L'Amagatallde Quart de Poblet realitzen una programació especial amb motiu del 8M.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

📝 𝗥𝗘𝗨𝗡𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗖𝗢𝗢𝗥𝗗𝗜𝗡𝗔𝗖𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗫𝗔𝗥𝗫𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗔 𝗟'À𝗥𝗘𝗔 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗜 𝗟𝗔 𝗦𝗔𝗙𝗢𝗥.

📝 𝗥𝗘𝗨𝗡𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗖𝗢𝗢𝗥𝗗𝗜𝗡𝗔𝗖𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗫𝗔𝗥𝗫𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗔 𝗟'À𝗥𝗘𝗔 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗥𝗜𝗕𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗜 𝗟𝗔 𝗦𝗔𝗙𝗢𝗥. 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️Joves! 👉🏼 La setmana passada vam rependre les reunions de coordinació, de manera telemàtica 💻 , amb professionals de joventut de l'àrea de les Riberes i La Safor per tractar polítiques de joventut (subvencions, programes, corresponsals juvenils, inclusió social, Xarxa Jove...).
Veure més