<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?noticies_pagina=2&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=2&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1292 elements trobats
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Cançons que marquen en MITV

Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

I FÒRUM JOVE #JuventudMontesinos 2023. Los Montesinos

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Los Montesinos convoca el primer fòrum Jove el pròxim 24 de Novembre de 2023. La trobada va orientat a una primera presa de contacte amb la gent jove del municipi. Per a això ha creat una llista de difusió on ha inclòs a tots els i les joves que van facilitar el seu telèfon en les enquestes anònimes realitzades en l'IES Los Montesinos-Remedios Muñoz a quasi 300 estudiants. També a les més de 50 persones majors de 18 que la van realitzar de mode en línia. I per a intentar tindre la màxima participació, també s'han convocat via Whatsapp a joves que habitualment participen en les activitats de joventut.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🧟‍♀🧟 Gimcana de Supervivència Zombi a Canals!

🔊La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat, per al pròxim dissabte 4 de novembre de 23:00h a 04:00h, una Gimcana de Supervivència Zombi a Canals, un esdeveniment multitudinari en el qual poden participar totes les persones que estiguen interessades. 🔴 Love Zombies consisteix en sobreviure tota una nit fins a ser evacuats durant la matinada. Sols els millors ho aconseguiran. El joc es desenvoluparà als carrers i edificis públics del municipi. Les persones empadronades en Canals ja podeu reservar la vostra entrada, que serà gratuïta per a les 250 primeres persones! Una vegada esgotades haureu d'adquirir-la. IMPORTANT: es repartiran el 26 i 27 d'octubre desde les 18:00h a 20:00h i el 28 d'octubre de 10:00h a 12:00h en Ca Don José. Haureu d'ensenyar el correu amb les dades de confirmació que vos enviaran quan s'inscrigueu. T'atreveixes a endinsar-te en aquest món zombi?🧟🧟‍♀️ - Empadronats en Canals (250 entrades): https://entradium.com/.../love-zombies-canals-empadronados Sols es podrà reservar una entrada per persona, per a reservar-la haureu de posar el DNI, adreça, nom i cognoms i el codi postal. -No empadronats: a partir de demà es podran conseguir a la web de www.lovezombies.es No et quedes sense la teua!
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

💦🧗🏽 ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ACTIVITAT DE BARRANQUISME AQUÀTIC

➡️ L'activitat de multi aventura organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals, els dies 12 i 26 d'agost, va consistir a fer barranquisme a Anna. ➡️ Els joves d'entre 12 i 30 anys van acudir al barranc d'iniciació i, a més, van gaudir del tobogan aquàtic natural, salts, descens en ràpel i jacuzzi natural. 👏🏻 Des de la regidoria de Joventut agraeixen la gran participació de tota la gent que va acudir i esperen poder realitzar moltes més activitats al llarg de l'any.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🤩🧗🏼‍♂️ACTIVITAT BARRANQUISME AQUÀTIC AL BARRANC D'ANNA!

➡️ La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals organitza una activitat esportiva per a majors de 12 anys! 🔝 Consistirà a fer barranquisme, una activitat multiaventura, al barranc d'Anna. 😉 Animeu-vos a descendir un dels millors barrancs aquàtics de la Comunitat Valenciana, un barranc d'iniciació a l'abast de tothom que inclou tobogan aquàtic natural, salts, descens en ràpel, jacuzzi natural, i molt més. Serà: 📆 5 i 12 d'agost 🆓 Gratuïtament 📧 S'haurà de fer inscripció mitjançant el QR de la imatge ❗ Places limitades per rigorós ordre d'inscripció.
Veure més