<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?noticies_pagina=3&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=3&mapa=1" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1292 elements trobats
Xarxa JoveOci Educatiu

Cursos de cuina saludable a Canals

L'Ajuntament de Canals, gràcies al Programa S'Activa, ha organitzat unes jornades gratuïtes per a aprendre a cuinar de manera saludable que tindran lloc al setembre i octubre. Les classes dels dies 2/9/23/30 de setembre i 7/21/25/28 d'octubre estaran dirigides a adults i es duran a terme en el mercat municipal a les 10.30 hores. El 14 d'octubre, al matí i en el context de la Fira Comercial, els menors de 18 anys podran divertir-se cuinant mentre aprenen receptes nutritives i beneficioses per a la salut. Les inscripcions s'han de realitzar a l'Ajuntament de Canals, indicant els dies concrets en els quals es vol assistir als tallers.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

L'Ajuntament organitza una nova eixida gratuïta per a realitzar activitats a l'aire lliure

Després de l'èxit de les últimes convocatòries, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Canals ha organitzat una nova eixida per a realitzar activitats a l'aire lliure. En aquesta ocasió es durà a terme a la Via Ferrata de Gandia. La inscripció, que es pot realitzar ja en aquest enllaç, és gratuïta i està limitada a 15 places per dia. En dues jornades, el dissabte 29 d'abril i el diumenge 7 de maig, joves d'entre 12 i 30 anys podran gaudir de tirolina, ràpel, creuar ponts i molt més. L'activitat inclou el transport i l'assegurança. Per a més informació es pot consultar al mail [email protected].
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

👨🏼‍🏫 CA DON JOSÉ ACULL LES JORNADES D'ORIENTACIÓ PER ALS CENTRES D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

👉🏼 Alumnes dels centres d'educació secundària de Canals han assistit al llarg d'aquesta setmana a la Fira Orienta't, unes jornades que ha acollit el Centre Cultural Ca Don José on han pogut informar-se de les opcions formatives que se'ls ofereixen una vegada acaben els seus actuals estudis.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

🔊EIXIDA A LA NEU!!❄️⛷️

ℹ️Des de la regidoria de Joventut, s'ha organitzat un viatge d'anada i tornada a Javalambre, per tal de gaudir d'un dia de neu i esquí. 🗓️ Es realitzarà el dia 25 de febrer amb eixida a les 7.00h del matí davant de l'IES Sivera Font de Canals. 🗣️ El preu és de 54 € i inclou: autobús d'anada i tornada, Forfait, assegurança en pista, lloguer del material d'esquí i/o snow, lloguer de casc, guia coordinador de grup i 1 menú al restaurant de les pistes. ⚠️Les inscripcions es duran a terme a l'Agència de Viatges la Costera: 📍Avd. Vicente Ferri, nº23 de Canals 📲Telèfon: 962240217 ‼️Termini d'inscripcions fins al 22 de febrer. 🤩☃️Anima't a gaudir d'una jornada diferent!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

Exposició Què portaves posat? en commemoració pel 25N

En commemoració pel 25N, dia internacional de l'erradicació de la violència contra les dones, el Consell Jove de Quart de Poblet, la Casa de Joventut l'Amagatall i les voluntàries del Cos Europeu de Solidaritat, en col·laboració amb Quart Jove i la Casa de la Dona, han preparat una intervenció artística destinada a visibilitzar la violència sexual que pateixen les dones al llarg de la vida i que vol desmuntar patrons sobre la violència sexual cap a les dones.
Veure més