<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://www.xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=6" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
247 elements trobats
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

JOVENTUT RIBERA ALTA A TIK TOK: Carnet Jove a Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

MÉS CARNETS JOVES! Pròximament estarem en el teu municipi per a poder expedir-ho!
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU!

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA CONTINUA EXPEDINT EL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA COMARCA. VINE A PEL TEU! Joves! Com ja sabeu, des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta expedim el Carnet Jove per a tota la joventut de la comarca. Ara també al teu poble!! Pròximament estarem a: Beneixida, Càrcer/Alcàntera i Gavarda.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatM'Importa

PRIMER JOVE AMB VIATGE I EXPERIÈNCIA EUROPEA DEL PROJECTE "EMPODERA'T i VIATGEM"

Aquesta setmana hem de donar l'enhorabona a Pau *Faulí que ja es troba en la seua nova destinació, ja que la setmana passada va començar el seu projecte de viatge, en el projecte «Empodera't i viatgem». Pau passarà un any a la ciutat portuguesa de Porto i viurà una experiència vital sense precedents, desenvolupant una activitat referent als seus gustos i preferències i per la qual ha estat preparant-se en un taller d'apoderament durant aquests mesos.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

OCI A SUECA

El passat 8 de maig, un grup de joves suecans de 12 a 18 anys van gaudir d'una eixida al FUN JUMP d'Alfafar. Aquesta activitat, organitzada pel Consell de la Joventut de Sueca, no és l'única proposta per al mes de maig.El dia 29 està programada una jornada de piragüisme al riu Xúquer. Aquesta activitat, per a joves a partir de 12 anys, compta amb la col·laboració del Club de Piragüisme de Sueca, és gratuïta i amb places limitades. Les inscripcions es poden fer abans del dia 26 de maig, de 18:00 a 20:00 h, al Casal Jove.
Veure més
Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CURS DE SEGURETAT I PRIMERS AUXILIS: II EDICIÓ

Davant la gran demanda de participació dels joves del municipi, la Regidoria de Joventut ha tornat a oferir el curs de Seguretat i Primers Auxilis. És un curs gratuït, amb places limitades i per a persones a partir de setze anys. S'impartirà en el Casal Jove, del 18 al 21 de maig, de 17:30 h a 20:30 h.
Veure més