Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

El Viatge de la Memòria: El colofó de #LaMemòriaPerduda; una sessió en línia amb l'autor

El Viatge de la Memòria: El colofó de #LaMemòriaPerduda; una sessió en línia amb l'autor. Després de moltes aventures, misteris, reptes, debats i emocions, #LaMemòriaPerduda s'acosta a la seua final, que com sempre, vindrà acompanyat d'un redoblament final… I una sorpresa en forma de trobada amb l'autor!

El Viatge de la Memòria: El colofó de #LaMemòriaPerduda; una sessió en línia amb l'autor

Després de moltes aventures, misteris, reptes, debats i emocions, #LaMemòriaPerduda s'acosta a la seua final, que com sempre, vindrà acompanyat d'un redoblament final… I una sorpresa en forma de trobada amb l'autor!

La nostra última sessió serà en línia, en directe, i en obert! Totes les persones que vulguen participar gaudiran d'una trobada amb activitats, debats, emocions i una xarrada amb l'autor de Germanet, Amets Arzallus. I sobretot: No fa falta que hàgeu participat en la lectura oberta o completat el viatge lector! La gaudireu igualment! No us la perdeu!

Ho farem mitjançant una sessió grupal en zoom el pròxim dia 21 de desembre, a partir de les 16:30 hores. Ho farem en directe, a través del 👉següent enllaç 👈 i encara que l'ideal és que us apunteu en aquest 👉 formulari 👈 si decidiu participar, la sessió se celebrarà en obert i qualsevol persona interessada podrà connectar-se i participar directament. Ah! També l'emetrem a través del canal IVAJ de YouTube en el 👉següent enllaç 👈.

I com serà la nostra fi de festa? Com sempre, estarà plena d'emocions i activitats. Vols conéixer-les? Continua llegint!

Començarem amb la Bústia de la Memòria. Els qui hàgeu participat en la lectura, ja sabeu que al llarg de les quatre rutes de #LaMemòriaPerduda hem llançat preguntes dirigides a Ibrahima. Doncs bé, les farem arribar al propi Ibrahima a través d'Amets Arzallus, coautor del llibre, qui compartirà després les respostes d’Ibrahima.

I què em dieu de conéixer en directe a un dels autors? Encara que no podrem comptar amb Ibrahima en aquest directe, sí que tindrem amb nosaltres al coautor del llibre, Amets Arzallus, qui xarrarà sobre Germanet i sobre el valor de la lectura com a viatge transformador, responent a les vostres preguntes i debatent sobre els molts temes i experiències de Germanet i del procés d'escriptura.

I finalment, construirem entre totes i tots una bitàcola viatgera, el Quadern de viatge OKE, un exercici de creativitat per a combatre l'oblit construït a través de la nostra pròpia experiència de la lectura. Escrits, dibuixos, mapes, paraules en pular, susu o malimké, mapes, poemes, cartes, fotografies… Volem que la vostra creativitat siga el centre d'aquesta activitat final! Amb les vostres aportacions, construirem el Diari de Viatge de #LaMemòriaPerduda, i el farem arribar a Ibrahima com a regal d'agraïment per la seua valentia, per compartir la seua història i per fer-nos viure i sentir experiències que sempre portarem dins.

Us esperem en aquesta última sessió!

______________________

En què consisteix l'activitat i com puc participar?

Per a conèixer millor El Viatge de la Memòria, pots descarregar-te el 👉 dossier informatiu 👈 que hem desenvolupa.

I per a poder apuntar-te a aquesta sessió simplement has de emplenar el següent 👉 formulari 👈.

Sessió grupal en zoom en el 👉següent enllaç 👈.

O a través del canal IVAJ de YouTube en el 👉següent enllaç 👈.