Xarxa Jove

Fórmate en Agenda 2030 y Emprendimiento Juvenil en el medio Rural

10 d’octubre 2022
06 de novembre 2022
Espai Virtual
Organitza
  • La Red Española de Desarrollo Rural. REDR
Termini d'inscripció
  • Del 30 de setembre 2022
  • al 09 d’octubre 2022
Informació

La Red Española de Desarrollo Rural (REDR), posa en marxa un nou projecte formatiu amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria juvenil en el medi rural. El curs en línia "Fórmate en Agenda 2030 y Emprendimiento Juvenil en el medio Rural", està dirigit principalment a joves d'entre 18 i 25 anys, interessats a desenvolupar projectes d'emprenedoria en àrees rurals.

El curs és gratuït, comença el pròxim 10 d'octubre i tindrà una duració de 30 hores, repartides en 4 setmanes. La formació comptarà amb una gran varietat de recursos teòrics i pràctics dissenyats perquè els futurs emprenedors puguen transformar en realitat les seues idees d'emprenedoria.

Els participants  tindran la possibilitat de rebre assessorament personalitzat per part de més de 50 Grups d'Acció Local (GAL), associacions públic-privades situades en zones rurals d'Espanya amb experiència en l'emprenedoria rural.

Els alumnes i alumnes que concloguen la formació rebran a més amb un certificat emés per Nacions Unides (United Nations Institute for Training and Research) de forma totalment gratuïta.

Inscripció fins a cobrir places.

Requisit

Joves d'entre 18 i 25 anys. Encara que, estan convidades a participar persones de qualsevol edat que tinguen interés a emprendre en una àrea rural.

Contacte : Tel.: 911 289 748; Email: redr@redr.es

Inscripció

+Info