Xarxa JoveOci Educatiu

GAM's Grups d'Ajuda Mútua per a l'Estudi

03 de maig 2022
31 de desembre 2022
Organitza
Horaris

Dimarts i dijous de 18 a 20 hores.

Informació

Els Grups d'Ajuda Mútua per a l’estudi (GAMs) o Grups d'Autoajuda són grups formats per persones que comparteixen un mateix problema o malaltia, en el nostre cas  els estudis, que tenen la iniciativa personal de reunir-se per treballar matèries d'interès comú o bé, complementar-se en àrees de coneixement, per tal d’obtenir beneficis personals (rebre suport, sentir-se comprès, aprendre estratègies d'afrontament actives...) i aconseguir adaptar-se adequadament al procés d’orientació curricular.

 

La finalitat principal d'aquests grups és que tots els membres s'ajuden entre si i aprenguen de les experiències de la resta, adoptant un rol actiu i participatiu dins del grup amb el fi que el temps d’estudi siga el més fructífer possible.

Són grups sense líders que funcionen de forma autònoma, sense el requeriment d’un/a professional, però on els i les joves estan acompanyades pels/les tècniques de joventut què facilitaran una actitud d’optimisme realista, corregiran idees equivocades així com donaran a conéixer diferents tècniques d’estudi.

Els GAM’s són grups oberts, de duració indefinida i heterogenis en la seva composició, l’assistència a aquests grups és voluntària i totalment gratuïta.

L’horari dels GAM’s serà dimarts i dimecres de 18 a 20 hores.

Crearem l’espai a l’actual cafeteria i anirem cercant materials d’acord a les necessitats que els usuaris ens vagen platejant, sense avançar-nos, per tal de no furtar-li’ls l’oportunitat de descobrir solucions de forma autònoma.

GAM's Grups d'Ajuda Mútua per a l'Estudi