Xarxa JoveOci Educatiu

Taller d´ús i reproducció de plantes als horts urbans. Alaquàs.

13 de juny 2020
Organitza
  • Ajuntament d'Alaquas
Horaris

Horari aproximat de 11:00 a 13:00

Informació

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS
Totes les activitats són gratuïtes.
És obligatòria la inscripció prèvia.

QUI POT PARTICIPAR?

Públic en general, especialment adreçat a jóvens i públic familiar. Per a algunes activitats l’edatrecomanada s’indica especificament en la web.
Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats del tutor/a o d’una persona adulta amb l’autorització oportuna.

En algunes activitats (si s’arriba a un mínim), els menors entre 12 i 18 anys sense acompanyants, podran disposar de personal tècnic d’acompanyament. Consulteu a l’organització.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

DESPLAÇAMENTS:

La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat un mínim de  persones.

CAL DUR:

Roba i calcer adequat. Per a les activitats en bici, has de dur la teua bici i casc. No oblides l’aigua, l’esmorzar o el dinar, segons la durada de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos

 

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ:

La inscripció es farà en els centres joves de la Xarxa Joves.net o per Internet. Per a fer la teua inscripció per Internet el primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d’eixe moment podràs inscriure’t en totes les activitats de la Xarxa Joves.net amb inscripció per Internet. Pots accedir a la inscripció pública a: http://joves.inscribia.com/

CAL DUR… roba còmoda i calcer adequat. No oblides l’aigua i l’esmorzar. NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

https://www.joves.net/hortaneta