Xarxa JoveOci Educatiu

Viatja gratis per Europa amb Discover EU

01 de març 2023
29 de febrer 2024
Espai Virtual
Organitza
Programes
Termini d'inscripció
  • Del 04 d’octubre 2022
  • al 25 d’octubre 2022
Informació
DiscoverEU es una iniciativa de la Unió Europea, que ofereix a les persones joves de 18 anys la possibilitat d'obtindre bitllets de tren gratuïts per a descobrir la diversitat d'Europa, la seua riquesa cultural i fer noves amistats.
 
Per a participar és necessari tindre 18 anys complits l'any en el qual es concursa, així com tindre la nacionalitat d'un dels Estats membres de la Unió Europea.
Els candidats hauran d'emplenar un qüestionari tipus test sobre coneixements generals de la Unió Europea i sobre altres iniciatives de la UE per a les persones joves. En una pregunta addicional, se'ls convidarà a fer una estimació del nombre de candidats/es d'esta edició que han nascut un dimarts. Com més s'acoste l'estimació a la resposta correcta, més punts rebrà el candidat/a. Això permetrà a la Comissió classificar als candidats/tes. La Comissió donarà bons de viatge als candidats/tes, seguint l'ordre de classificació, fins que s'esgoten.
 
Els candidats/es que siguen triats per a participar en esta iniciativa es convertiran en ambaixadors/res de viatge de DiscoverEU, per la qual cosa seran convidats/des a comptar les seues experiències a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter, utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU. A més, podren participar en el concurs de foto i vídeo #DiscoverEU photo/vídeo #Competition i guanyar fantàstics premis.
Requisits:
  • Haver nascut entre l'1 de gener de 2004 i el 31 de desembre de 2004 (tots dos inclusivament).
  • Ser ciutadà/ana o resident legal de llarga duració d'un dels següents països: un dels Estats membres de la Unió Europea, inclosos els països i territoris d'ultramar (PTU), o un dels tercers països associats al programa Erasmus+: Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia o Turquia.

Les persones seleccionades, podran fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de duració entre l'1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024. A més podran anar sols o afegir fins a un màxim de 4 amics/gues en el seu grup.

La pròxima ronda de sol·licituds s'obrirà del 4 (12:00 h. CEST) al 25 d'octubre (12:00 h. CEST) de 2022. 

 

+Info