Xarxa JoveOci Educatiu

Viatja gratis per Europa gràcies a Discover EU

15 de juny 2023
30 de setembre 2024
Espai Virtual
Organitza
Programes
Termini d'inscripció
  • Del 16 de març 2023
  • al 29 de març 2023
Informació
DiscoverEU es una iniciativa de la Unió Europea, que ofereix a les persones joves de 18 anys la possibilitat d'obtindre bitllets de tren gratuïts per a descobrir la diversitat d'Europa, la seua riquesa cultural i fer noves amistats.
 
Els participants seleccionats rebran una Targeta Europea de la Joventut de DiscoverEU que els permetrà obtindre descomptes en visites culturals, activitats d'aprenentatge, activitats esportives, transport local, allotjament, menjar, etc.
 
Els candidats/es que siguen triats per a participar en esta iniciativa es convertiran en ambaixadors/res de viatge de DiscoverEU, per la qual cosa seran convidats/des a comptar les seues experiències a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter, utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU. A més, podren participar en el concurs de foto i vídeo #DiscoverEU photo/vídeo #Competition i guanyar fantàstics premis.
Requisits:
  • Haver nascut entre l'1 de juliol de 2004 i el 30 de juny de 2005 (tots dos inclusivament).
  • Emplenar el formulari de candidatura en línia amb un número de document d'identitat, de passaport o de targeta de residència legal vàlid.
  • Ser ciutadà/ana o resident legal de llarga duració d'un dels següents països: un dels Estats membres de la Unió Europea, inclosos els països i territoris d'ultramar (PTU), o un dels tercers països associats al programa Erasmus+: Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia o Turquia.

A continuació, hauràs de respondre a un qüestionari (excepte si presentes la teua candidatura com a membre d'un grup).

Les persones seleccionades, podran fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de duració, entre el 15 de juny de 2023 i el 30 de setembre de 2024. A més podran anar sols o afegir fins a un màxim de 4 amics/gues en el seu grup.

També pots combinar plans de viatge amb altres participants de DiscoverEU. Per a això, el mitjà ideal és el grup DiscoverEU de Facebook. Entra ja per a xatejar amb altres participants.

Una vegada que hages sigut seleccionat/da, les agències nacionals d'Erasmus+ t'ajudaran a establir contactes i a informar-te mitjançant l'organització de reunions de preparació i quedades de viatgers.

La pròxima ronda de sol·licituds s'obrirà del 15 de març de 2023 a les 12.00 (migdia, hora de Brussel·les) fins al dimecres 29 de març de 2023 a les 12.00 (migdia, hora de Brussel·les).

+Info