Organitza
  • Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica
Horaris

Diumenge 24 de gener de 2021, a les 11.00 h

Informació

Si s'aconseguira l'objectiu de plantar arbres a "punta pala" , mai més ben dit, la mesura seria potser el mètode més poderós contra el canvi climàtic. Si cadascun de nosaltres plantara almenys un arbre per persona eliminaríem tones de gasos d'efecte d'hivernacle a l'any.

Però amb simplement parlar sobre el problema no aconseguirem cap solució. Ja és temps d'actuar i cadascun de nosaltres ha de posar el seu granit o, més ben dit, cadascun ha de plantar la seua xicoteta llavor.

Així, en aquest mes en què se celebra a la Comunitat Valenciana el Dia de l'Arbre, des del Paisatge Protegit de la Serra Escalona i el seu entorn posarem aqueixa "xicoteta llavor" contra el canvi climàtic duent a terme la nostra "plantació d'esperança", esperança d'un planeta millor per a nosaltres i una rica herència per als nostres fills.

Recomanacions: portar aigua, roba i calçat adequat, protector solar, repel.lent antimosquits i, com no, alguna cosa per a esmorzar.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Inscripció en el correu electrònic [email protected]

La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Paisatge.

És obligatori l'ús de màscara per a majors de 6 anys

Per a més informació en el telèfon 686 529 294 en horari d'oficina de 09:00h. a 14:00h.

En condicions meteorològiques adverses el Paisatge Protegit es reserva el dret a canviar la programació establida o, fins i tot anul·lar la visita, prèvia informació per correu electrònic. 

http://www.agroambient.gva.es/es/web/espacios-naturales-protegidos/serra-escalona-activitats/-/asset_publisher/zq3ZPucZoAVJ/content/arboles-para-la-esperanza?redirect=http%3A%2F%2Fwww.agroambient.gva.es%2Fes%2Fweb%2Fespacios-naturales-protegidos%2Fserra-escalona-activitats%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_zq3ZPucZoAVJ%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2