Xarxa Jove

Projecte (re) Activa´t. Ajuntament de Cullera.

10 de febrer 2021
27 de febrer 2021
Espai Virtual Cullera
Organitza
  • Ajuntament de Cullera
Informació

El projecte (re)Activa’t, pretén intentar donar resposta a les inquietuds i possibles necessitats que l’impacte de la crisi sanitària està ocasionant en la joventut”.

Al cap i a la fi es tracta de, ara que existeixen restriccions que impossibiliten realitzar diverses activitats i davant la necessitat de quedar-se a casa per extremar precaucions front a la pandèmia, motivar i fomentar la participació de la joventut a adquirir hàbits i un estil de vida saludable a través de l’exercici físic, acompanyar-los en el consum de propostes culturals i d’oci i dotar als adolescents de recursos per a millorar el seu benestar emocional.


Assessorament psicològic

Entre d’altres qüestions, la pandèmia també està provocant conseqüències en la salut mental dels joves. Per això, des del consistori també s’ha activat un servei personalitzat d’atenció i assessorament psicològic davant situacions d’estres i ansietat a causa de la Covid-19.

El o la jove que necessite esta assistència ha d’enviar un missatge de whatsapp amb la paraula AJUDA al 686 379 426. El servei és gratuït i confidencial, i la persona interessada decidirà la forma en que vol ser atés: via telefònica, WhatsApp o videoconferència.

Sessions esportives

Este dissabte arranquen les sessions de cardio training, les quals s’impartiran tots els dissabtes de febrer d’11.00 a 12.00 hores a través de la plataforma Zoom. Per a participar en estes activitats gratuïtes és necessària la inscripció prèvia. Tot aquell que vulga participar a d’emplenar el següent formulari: https://forms.gle/aHJUBhWSBprFfmes8.

En estos entrenaments es treballaran diversos blocs relacionats amb els beneficis de l’exercici físic en la salut, la preparació i capacitats físiques correctes i segures, la prevenció d’accidents en la pràctica esportiva i l’aprenentatge i millora de la postura corporal.

Totes elles estan impartides per monitors professionals.

Agenda jove

Per altra banda, en els darrers mesos també s’estan llançant a través de les xarxes socials i del WhatsApp d’InfoJove recomanacions d’oci, de sèries, de pel·lícules i d’activitats per a fer des de casa. Cal recordar que pots unir-te al servei de WhatsApp d’informació i de temes d’interés juvenil al telèfon 686 379 426.

A més, també s’ha impulsat un concurs de fotografia on es sortejarà una càmera professional. Els participants hauran d’enviar una foto en bona qualitat en algun paisatge, carrer o plaça de Cullera al correu electrònic [email protected]ullera.es. Després, quan la situació sanitària ho permeta, les millors fotografies s’exposaran al públic.

https://forms.gle/aHJUBhWSBprFfmes8