Xarxa JoveVoluntariat

VOLUNTARIAT MEDIAMBIENTAL: Dissabtes de ruta amb Acció-Ecologista Agró

24 d’abril 2021
12 de juny 2021
Organitza
  • Ajuntament de Castelló
Espais
Informació

𝐃𝐈𝐒𝐒𝐀𝐁𝐓𝐄𝐒 𝐃𝐄 𝐑𝐔𝐓𝐀 𝐚𝐦𝐛 𝐀𝐜𝐜𝐢ó-𝐄𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐀𝐠𝐫ó .

🕵🌿🌾 Què sabem dels nostres paratges naturals? Com podem cuidar-los? .

♻️🦆Acció Ecologista-Agró és una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983 treballen per la defensa de la natura i el nostre territori.

🔍 Gràcies a la seua experiència en diferents projectes i en la reivindicació dia a dia i la vigilància d’aspectes que afecten al nostre medi ambient, en aquest projecte visitarem els paratges naturals del nostre poble per aprendre com podem respectar-los 🆘, quina és la fauna que habita 🐠🦋🐦, les espècies protegides 🌱🥀 i entendre’ls per a cuidar-los adequadament. .

📅 Cada dissabte descobrirem quins secrets amaguen el riu Albaida, el Terrer Roig o la Font Amarga mitjançant les diferents rutes que hem preparat.

⏱L'horari serà de 09h a 13h. A les 09h ens trobarem al punt d’encontre (Porta del pavelló del Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet) des d’on ixirem a peu 🚶‍♂️🚶‍♀️cap als diferents espais naturals 🎋del poble acompanyats pels educadors ambientals @accioecologistaagro.

✍️Les rutes son completament gratuïtes i les inscripcions es realitzaran mitjançant el formulari que trobareu al web de l’Ajuntament a partir del 13 d'abril.

Les places seran limitades i per ordre d’inscripció degut a la normativa vigent de seguretat COVID.

❗️Per a més informació, podeu contactar amb Andrea (Tècnica de Joventut) mitjançant correu electrònic a [email protected] o per whatsapp al 647479012. .

 

📢 𝗘𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗲𝗻 𝗮𝗰𝗰𝗶ó! 𝗣𝗮𝗺 𝗮 𝗣𝗮𝗺, 𝗱𝗶𝗮 𝗮 𝗱𝗶𝗮 𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗳𝗲𝗻𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗮! 🌳🍃 #castellosomeducacio #castellosomjoventut #castellosomnatura .

VOLUNTARIAT MEDIAMBIENTAL: Dissabtes de ruta amb Acció-Ecologista Agró