<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
<iframe src="https://xarxajove.info/api/embed/api/embed/noticies/?mapa=1&noticies_pagina=5" width="100%" height="400" style="border:0"></iframe>
Recerca avançada Recerca simple Eliminar
1242 elements trobats
Xarxa Jove

Curs de manipulador d'aliments. MITV

Curs de manipulador d'aliments
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

VI CERTAMEN LITERARI JUVENIL VILA D'ALMORADÍ

Podrà participar en el VI Certamen Literari Juvenil “Vila d'Almoradí” l'alumnat de nacionalitat espanyola o estrangera, que es trobe cursant estudis de 3r o 4t d'Educació Secundària Obligatòria, o de 1r o 2n de Batxillerat, que siga natural o resident a la Comarca de la Vega Baixa del Segura (Alacant).
Veure més
Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XXXIII CERTAMEN LITERARI VILA D'ALMORADÍ ANUALITAT 2022

Podrà participar qualsevol persona física major d'edat, sempre que els seus treballs siguen inèdits, que no hagen sigut publicats en internet o en un altre mig, que no s'hagen presentat a un altre certamen ni hagen sigut premiats amb anterioritat. Es poden presentar un màxim de tres treballs per autor.
Veure més
Xarxa JoveOci Educatiu

Teulada Moraira presenta el seu I Pla Jove

Veure més
Xarxa Jove

El Fòrum Jove sobre salut mental desperta gran interés entre la joventut de l'Alfàs

La Casa de Cultura de l'Alfàs del Pi va acollir divendres passat una nova edició del Fòrum Jove, que en aquesta ocasió va girar entorn de la salut mental de les persones joves. Aquesta iniciativa, organitzada per les regidories de Joventut i Sanitat de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi, pretenia contribuir a un millor coneixement dels problemes relacionats amb la salut mental d'adolescents i joves. Una proposta que va despertar gran interés entre la joventut, en concentrar a prop de 70 persones. El Fòrum Jove es va iniciar amb una sèrie de dinàmiques de grup coordinades per Belén Pérez i Juanvi Arazola, tècnics de l'àrea de Joventut. A continuació, Mar Sánchez García, psicòloga del departament de Benestar Social, va donar durant la seua intervenció pautes per a detectar i previndre problemes de salut mental. La jornada va comptar també amb la participació d'una jove que va relatar la seua experiència personal i, per a concloure, es van dur a terme de nou dinàmiques de grup per a obtindre el feedback de les persones participants i recollir les seues propostes de cara a l'organització de nous fòrums.
Veure més