Tipologia
  • No específic però de molta utilització per a joves
  • Ocupat amb serveis o programació
  • Ocupació
  • Municipal
Accés
Horaris

De dilluns a dijous de 9:00-13:00 hores.

Informació
 
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local és un servei públic i gratuït dependent de la Regidoria de Polítiques d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de l'Eliana a la disposició de la ciutadania i empreses per a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d'ocupació en el municipi. 
 
 
Principals serveis: 
 
Orientació i informació laboral.
L'orientació i informació laboral és un servei d'atenció individualitzada dirigit a les persones que es troben en un procés de cerca d'ocupació (primera ocupació, millora d'ocupació, reinserció sociolaboral). 
 
Captació i gestió d'ofertes d'ocupació.
 
Contactem amb empreses per a donar a conéixer el nostre servei i identificar les possibles necessitats de personal. Identificades les necessitats, gestionem les ofertes d'ocupació presentades per a cobrir-les amb les persones registrades en el nostre servei. 
 
Registre Municipal de demandants d'ocupació-borsa municipal.
 
Si et trobes en un procés de cerca d'ocupació, pots inscriure't en el nostre Registre Municipal de demandants d'ocupació-borsa municipal. Et permetrà ampliar les teues possibilitats d'inserció laboral o millora d'ocupació. Realitzem tasques d'intermediació laboral, connectant l'oferta i demanda d'ocupació. 
 
Accions formatives per a l'ocupació.
 
Es planifiquen accions formatives destinades prioritàriament a persones en situació de desocupació. La planificació és fruit de l'anàlisi prèvia de les necessitats formatives detectades. S'imparteixen accions formatives concordes amb les necessitats del mercat laboral i les demandes dels nostres usuaris i usuàries.
 
Emissió de certificats digitals (signatura electrònica). 
 
La certificació digital és el mitjà que permet garantir tècnicament i legalment la identitat en Internet. Som Punt de Registre d'Usuari (PRU) després de la signatura del conveni amb l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana, ACCV. (Actualment Agencia de Tecnologia i Certificació Electrònica). Les persones físiques i jurídiques poden sol·licitar l'emissió de certificats. 
 
 
A més...
 
Identificació i aprofitament dels recursos socioeconòmics locals.
 
Promoció del desenvolupament local.
Ubicació
  • Plaça Jutge Miquel Comes, s/n. 46183. L'Eliana.
  • Eliana, l' (46183)
  • El Camp de Túria
  • Província València