Xarxa Jove

CIPS .Centre de Castelló D'Informació I Prevenció de ITS - VIH

Titularitat
Pública
Gestió
Directa: personal de l’Administració
Tipologia
  • No específic però de molta utilització per a joves
  • Ocupat amb serveis o programació
  • Comunitat Valenciana
Informació

1-Atenció i informació sobre la infecció del VIH/ITS.

Professionals especialitzats t’informaran de tot el que necessites saber sobre la infecció pel VIH, la prevenció, la transmissió i la resta d’ITS.

 

2-Prevenció.

T’indicaran quines són les mesures preventives que has d’adoptar per evitar la infecció pel VIH/ITS, i també quan és necessari que et faces la prova de detecció de la infecció en el cas que hages mantingut pràctiques amb risc.

 

3-Proves de detecció gratuïtes i confidencials.

Per a l’atenció en els CIPS no fa falta cap document. Tant les proves analítiques que es poden fer en els CIPS (VIH/Sida, hepatitis, sífilis, tuberculosi i la resta d’ITS) com les vacunes que s’administren quan cal, són gratuïtes.

 

4-Consell.

Si el resultat de la prova indica que s’ha produït una infecció, l'equip de professionals que t’han atés t’ajudaran a afrontar eixe moment especialment difícil i t’oferiran l’accés al nivell d’atenció sanitària que requerisca la teua situació.


També t’informaran sobre els recursos de què disposes (sanitaris, socials, legals, ONG...), t’oferiran consell per a evitar la teua reinfecció i la infecció d’altres persones.

 

 

Ubicació
  • Av. del Mar, 8
Contacte