Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

28 DE JUNY DE 2021: DIA DE L'ORGULL LGTBIQ+ - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

28 DE JUNY DE 2021: DIA DE L'ORGULL LGTBIQ+ JoventutRiberaAlta‼ Hui celebrem la diversitat sexual: 28 de juny de 2021: Dia de l'Orgull LGTBIQ+.

28 DE JUNY DE 2021: DIA DE L'ORGULL LGTBIQ+

JoventutRiberaAlta‼ Hui celebrem la diversitat sexual: 28 de juny de 2021: Dia de l'Orgull LGTBIQ+. 

Des de fa més de 50 anys, el 28 de juny es commemora el dia en què les persones del col•lectiu LGTBIQ+ van decidir eixir al carrer per reivindicar els seus drets i lluitar contra l'opressió.

Tot i que aquest col·lectiu ha aconseguit molts drets, actualment continuen havent països on, per exemple, l’homosexualitat és un delicte o considerada com una malaltia. En canvi, a molts altres països ja ha sigut acceptada a nivell estatal. No obstant això, la societat continua estant molt lluny d'acceptar una situació que ja hauria d'haver sigut normalitzada des de fa molt de temps.

A Espanya continuen havent condemnes per delictes d'odi cada any, com ara agressions físiques, assetjament i maltractament psicològic, doncs encara existeix discriminació i rebuig cap a les persones que formen part del col·lectiu. 

Per aquest motiu, davant qualsevol manifestació d’odi o discriminació és important continuar eixint al carrer per a reclamar el dret a la llibertat sexual, la igualtat i seguretat de totes les persones, sense importar la seua condició, orientació sexual o identitat de gènere.

Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem visibilitzar el dret de cada individu a viure la seua vida de manera lliure i diversa.

Respecte, solidaritat, llibertat, recolzament, igualtat, tolerància.

#28Juny #DiaOrgull #LGTBIQ#2021 #Drets #Llibertats #Respecte #Igualtat #Tolerància #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CQqAbVyB2kf/