Xarxa JoveOci Educatiu

A Xàtiva celebrem el Dia Internacional de la Joventut amb un programa especial de ràdio

Com altres anys, des de la Regidoria de Joventut juntament amb Xtradio, s'emet un programa especial de ràdio al qual acudeixen persones compromeses amb la participació juvenil a més d'usuàries dels nostres programes i espais.

Per a celebrar el dia Internacional de la Joventut, des de l'Ajuntament de Xàtiva es prepara un programa especial de ràdio que s'emet des de la Casa de la Joventut.

Com a persones convidades hem tingut a l'Alcalde President de la Corporació, Roger Cerdà i a la Regidor de Joventut, Lena Baraza. Aprofitant l'ocasió, ens ha visitat la reina de la Fira de Xàtiva, Patricia Iborra, amb les seues dames d'honor i acompanyants. A més, hem gaudit d'una xarrada amb algunes persones beneficiàries del projecte T'Avalem "Joventut amb Futur" i "Beques Experiència". Altres persones que han compartit el matí amb l'equip han sigut el facilitador de l'espai de JOC, lloc creat per a l'oci juvenil, i algunes usuàries d'aquest. El grup de corresponsals juvenils i participants de programes formatius que es duen a terme a la ciutat, s'han sumat a aquest especial. Andreu Sanchis, psicòleg que presta la seua assistència en el programa JOVEMENT i la UPCCA ha aprofitat l'ocasió per a informar dels riscos que hem de tindre en compte per als pròxims dies de festa que s'esperen a Xàtiva.