Xarxa JoveOci Educatiu

ACTIVA JOVE JULIOL

Torna l'Activa Jove a Gandia amb un fum d'activitats juvenils per a poder gaudir amb els amics i amigues els caps de setmana. Les activitats són molt variades i van des de activitats artístiques com decoració de gorres, taller de polseres i manualitats, fins torneig esportius com torneig de futbolí, el de ping-pong i el de futbet 5x5. També hem volgut fer diverses activitats el mateix dia per poder fomentar la relació entre diferents grups de joves, així com l’intercanvi de coneixements i gustos. Els joves, a més poden aprofitar per realitzar més d’una activitat el mateix dia i gaudir d’una jornada completa.

En aquesta V edició del programa “Activa Jove” hem seguit contant amb la col·laboració estreta dels i les joves que formen part del programa Corresponsals i amb el Consell dels Joves de Gandia.

Seguint amb la línia d’actuació dels anteriors programes d’Activa Jove l’objectiu es oferir als joves alternatives d’oci saludable durant els caps de setmana, adaptant-nos a les seues necessitats. A més les activitats pretenen generar aficions que puguen perdurar en el temps i que puguen realitzar de manera autònoma en el seu temps lliure.

En aquesta ocasió em volgut ficar com a punt de referencia la plaça del Tirant on està ubicat l’espai jove amb dues finalitats. Per una banda, donar a conèixer l’espai i els recursos que oferim, i per altra banda realitzar activitats a la plaça on alguns i algunes joves es reuneixen de vesprada. A més també es realitzaran activitats en altres punts de referencia com l’Alqueria Laborde o l’Espai Jove del Grau.

https://activajove.gandia.org/
ACTIVA JOVE JULIOL