Xarxa Jove

BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🏡 𝗕𝗢 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗟𝗢𝗚𝗨𝗘𝗥 🏡 📲 El Bo Jove de Lloguer és una ajuda econòmica de 250€ mensuals, per a persones joves d’entre 18 i 35 anys, per al pagament del seu lloguer.

🗣 𝗣𝗔𝗡𝗘𝗟𝗟 𝗝𝗢𝗩𝗘 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️

🏡 𝗕𝗢 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗟𝗢𝗚𝗨𝗘𝗥 🏡

📲 El Bo Jove de Lloguer és una ajuda econòmica de 250€ mensuals, per a persones joves d’entre 18 i 35 anys, per al pagament del seu lloguer.

👥 Poden sol•licitar-ho totes aquelles persones joves d'aquestes edats, sempre que complisquen els 𝗿𝗲𝗾𝘂𝗶𝘀𝗶𝘁𝘀 següents:

🔸 Tindre un contracte de treball vigent.
🔸 No superar els 24.318€ bruts anuals.
🔸 Estar empadronats en aquesta vivenda.

📌 𝗜𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁: L’ajuda aplica a cada persona jove i no a la vivenda.

ℹ Per a més informació, llisca les imatges ➡

📝 Consulta totes les condicions al BOE ⤵️
https://www.boe.es/boe/dias/2022/01/19/pdfs/BOE-A-2022-802.pdf

👉🏽 Des del Departament de Joventut de la MRA @joventut_riberaalta ens fem ressò, per a tota la joventut de la comarca a qui aquesta informació li puga ser d'utilitat 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️

#BoJove #Lloguer #Vivenda #Habitatge #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CY6NLCVM6SW/
BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. BO JOVE DE LLOGUER - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.