Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

COMENÇA EL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA!

COMENÇA DEL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA! Joves dels diferents municipis de la comarca s'han interessat pel curs de "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" que s’ofereix des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia. El curs ha resultat ser tot un èxit de participació entre les i els joves, que després de la presentació oficial al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes “Enric Valor” de l’Alcúdia el passat 5 de juliol, tindrà lloc fins el pròxim 30 de juliol de 2021.

COMENÇA DEL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA!

Joves dels diferents municipis de la comarca s'han interessat pel curs de "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil" que s’ofereix des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia.

El curs ha resultat ser tot un èxit de participació entre les i els joves, que després de la presentació oficial al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes “Enric Valor” de l’Alcúdia el passat 5 de juliol, tindrà lloc fins el pròxim 30 de juliol de 2021.

Endavant joves! A viure aquesta experiència, d’una altra manera i amb les mesures de seguretat corresponents, però amb tota l'energia i il·lusió del món!

#PlaFormacióJove2021 #Formació #FormacióNoFormal #CursMAT #Activitats #OciEducatiu #MancomunitatRiberaAlta #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@joventut_riberaalta @ajuntamentdelalcudia @abastanimacio @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CQ-r3AGsuMJ/
COMENÇA EL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA! COMENÇA EL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA! COMENÇA EL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA! COMENÇA EL CURS MAT 2021 DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA A L'ALCÚDIA!