Xarxa JoveVoluntariat

Congrés Àgora Jove 2022-Consell de la Joventut de Castelló

Des del Consell de la Joventut de Castelló han creat un espai juvenil per a visibilitzar com la gent jove està transformant la societat, posant el focus en el paper que han de jugar i en les formes de participació i acció per a reivindicar la veu de la gent jove. Un espai per a entendre i reflexionar. Un espai que siga un altaveu de les persones joves. El Congrés "Àgora Jove" es realitza el divendres, 28 d'octubre, de 18 a 20:30 h i el dissabte, 29 d'octubre, de 10 a 13 h a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS) de la Universitat Jaume I. Amb inscripció prèvia, clica a 'Veure més'

Per a realitzar la inscripció, ací

Estructura 'Congrés Àgora Jove':

Mesa institucions: En aquesta taula podrem parlar de com les institucions i administracions públiques han d'ajudar i acompanyar a les persones joves perquè exercisquen aquest rol transformador.

Mesa d'experts i expertes: Analitzarem la situació actual de la joventut i reflexionarem sobre com les persones joves transformen la societat i el paper que tenen en la societat del present i futur.

Projectes i iniciatives: Visibilitzant exemples de projectes de gent jove que ajuden a transformar la societat.

Taula rodona gent jove: Analitzarem la forma en la qual les persones joves són escoltades, compreses i de quina forma els agradaria o creuen que s'hauria de tenir en compte la perspectiva jove.

Atentes i atents al seu Instagram per a les confirmacions que van publicitant!

https://www.instagram.com/consellcastello/