Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda.

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.

CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!

Joves! Els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, vam estar als municipis de Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove.

Des del Departament de Joventut @joventut_riberaalta vam fer entrega dels carnets a les i els joves dels municipis, i aprofitarem per a donar informació i assessorament sobre els avantatges i descomptes que ofereix aquest.

Una vegada més, es va fer difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que s’està portant a terme a la Ribera Alta, per a l’anàlisi de la realitat juvenil, amb l’objectiu de conèixer les necessitats, interessos i demandes de la joventut de la comarca.

Gràcies a totes les persones joves per la seua assistència, interés i participació! 

Et recordem que si tens entre 18 i 30 anys i vius a un municipi de la Ribera Alta... tens molt a dir‼ Participa a l’enquesta, la teua opinió ens importa! 

Enllaç: forms.gle/9ea8yEzMV1sAYhPT6 

#CarnetJove #Avantatges #Descomptes #Emissió #Ajuntaments #MancomunitatRiberaAlta #Enquestes #Participació #PlaJove #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentbeneixida @ajuntamentdecarcer @ajuntamentalcantera @ajuntamentgavarda
@joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CPsgAf3B7eN/
CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda. CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda. CONTINUA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Beneixida, Càrcer / Alcàntera i Gavarda.