Xarxa Jove

CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

📢 ℂ𝕆ℝℝ𝔼𝕊ℙ𝕆ℕ𝕊𝔸𝕃𝕊 𝕁𝕌𝕍𝔼ℕ𝕀𝕃𝕊 𝒅𝒆 𝒍'𝑰𝑬𝑺 𝑷𝒆𝒓𝒆 𝒅'𝑬𝒔𝒑𝒍𝒖𝒈𝒖𝒆𝒔.

📢 ℂ𝕆ℝℝ𝔼𝕊ℙ𝕆ℕ𝕊𝔸𝕃𝕊 𝕁𝕌𝕍𝔼ℕ𝕀𝕃𝕊 𝒅𝒆 𝒍'𝑰𝑬𝑺 𝑷𝒆𝒓𝒆 𝒅'𝑬𝒔𝒑𝒍𝒖𝒈𝒖𝒆𝒔.

👉🏽 Els Departaments de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta i de l’Ajuntament de La Pobla Llarga @cijlapoblallarga continuem entrant a les aules per a presentar el programa de #CorresponsalsJuvenils per al curs acadèmic 2021/2022.

🔉 Aquesta vegada, des de l’Àrea de Joventut de la MRA vam presentar també el nostre nou projecte de #ParticipacióJove “𝑷𝒂𝒓𝒍𝒆𝒎?”, que té com a objectiu la 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝘂𝗽𝘀 𝗱𝗲 𝗱𝗶à𝗹𝗲𝗴 𝗮𝗺𝗯 𝗴𝗲𝗻𝘁 𝗷𝗼𝘃𝗲 👭🏻👫🏽👭🏼, treballar la 𝗰𝗼𝗵𝗲𝘀𝗶ó 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝘂𝗽 👥 i estimular la 𝗿𝗲𝗳𝗹𝗲𝘅𝗶ó 𝘀𝗼𝗯𝗿𝗲 𝘁𝗲𝗺𝗲𝘀 𝗱𝗲𝗹 𝘀𝗲𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿é𝘀 🙌🏼 , en un espai on puguen expressar-se amb total confiança i llibertat.

🗣 També facilitarem informació sobre el Servei #𝑩𝒏𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓𝑱𝒐𝒗𝒆, 𝒅’𝒐𝒓𝒊𝒆𝒏𝒕𝒂𝒄𝒊ó 𝒊 𝒂𝒔𝒔𝒆𝒔𝒔𝒐𝒓𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒆𝒎𝒐𝒄𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒅𝒓𝒆ç𝒂𝒕 𝒂 𝒂𝒅𝒐𝒍𝒆𝒔𝒄𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒊 𝒋𝒐𝒗𝒆𝒔 que presta el Departament de Joventut de la Mancomunitat.

@laPoblaLlarga700
Regidoria d'Educació i Joventut la Pobla Llarga
@cijlapoblallarga
@joventut_riberaalta
@gvaivaj

#CorresponsalsJuvenils #Parlem #ParticipacióJove #GrupsDeDiàleg #EspaiSegur #BnestarJove #NovesExperiències #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CZJvGfxsaW2/
CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. CORRESPONSALS JUVENILS de l'IES Pere d'Esplugues (La Pobla Llarga) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.