Xarxa JoveVoluntariat

Cullera inicia el voluntariat Mediambiental

L’Ajuntament de Cullera inicia el seu Voluntariat Mediambiental de la mà de la Regidoria de Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Cullera inicia el seu Voluntariat Mediambiental de la mà de la Regidoria de Participació Ciutadana. La primera actuació que es va realitzar per part dels i les voluntàries va ser a l’espai verd del Llaurador, tocant el Camí Ràfol i a vora Riu Xúquer.

 

En este espai ja s’han realitzat per part de diversos joves de la població diferents actuacions com és el cas del programa JOOP-Jove Oportunitat amb una plantació d’arbres i amb joves del CEAR-Ajuda al Refugiat/da que també participaren posteriorment en una plantació de carrasques.

 

Este solar estava en una situació degradada i amb diferents actuacions voluntàries i de participació ciutadana s’està convertint en un espai verd per a gaudir de la naturalesa.

Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental Cullera inicia el voluntariat Mediambiental