Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

"EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM

👩‍🏫La millor manera d'innovar i millorar és preguntant als xiquets, xiquetes i joves, tal com afirma Tonucci, per això encetem el programa "Educant amb Ales"🕊 Un programa que pretén educar en la participació activa, 👀🧠👂👅( Aprendre a escoltar, pensar, reflexionar, expressar i passar a l'acció) així com, aconseguir conéixer i identificar les necessitats dels i les més joves del municipi, per transformar-les en accions, activitats i polítiques fonamentades. 🖐Consta de 5 sessions a l'IES, i finalitzarà en un Fòrum Jove. A partir de setembre s'implantarà a altres classes de 1º i 2n de la ESO, i 5é i 6é de Primària del CEIP Beata Inés. 👉Vos deixem un recull d'algunes imatges de les dinàmiques de hui. 🤝Agraïm la bona feina de l'empresa Proactives i la predisposició i col·laboració de l'IES Les Foies.

👩‍🏫La millor manera d'innovar i millorar és preguntant als xiquets, xiquetes i joves, tal com afirma Tonucci, per això encetem el programa "Educant amb Ales"🕊

Un programa que pretén educar en la participació activa, 👀🧠👂👅( Aprendre a escoltar, pensar, reflexionar, expressar i passar a l'acció) així com, aconseguir conéixer i identificar les necessitats dels i les més joves del municipi, per transformar-les en accions, activitats i polítiques fonamentades.

🖐Consta de 5 sessions a l'IES, i finalitzarà en un Fòrum Jove. A partir de setembre s'implantarà a altres classes de 1º i 2n de la ESO, i 5é i 6é de Primària del CEIP Beata Inés.

👉Vos deixem un recull d'algunes imatges de les dinàmiques de hui.

🤝Agraïm la bona feina de l'empresa Proactives i la predisposició i col·laboració de l'IES Les Foies.

"EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM "EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM "EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM "EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM "EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM "EDUCANT AMB ALES" BENIGÀNIM