Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.

EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! Joves! Els passats dies 24, 25 i 27 de maig, vam estar als municipis d’Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove! El personal tècnic de joventut es va desplaçar als municipis per a fer entrega dels carnets, explicar tots els avantatges, ofertes i descomptes que ofereix i resoldre tot tipus de dubtes.
EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA!
Joves! Els passats dies 24, 25 i 27 de maig, vam estar als municipis d’Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove!
El personal tècnic de joventut es va desplaçar als municipis per a fer entrega dels carnets, explicar tots els avantatges, ofertes i descomptes que ofereix i resoldre tot tipus de dubtes.
A més a més, també es va fer ressò del procés de participació juvenil i enquestes a joves que s’està portant a terme a la Ribera Alta, per a l’anàlisi de la realitat juvenil, amb motiu de l’elaboració del que serà el I Pla de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
Des del Departament de Joventut volem donar les gràcies a totes les persones joves interessades per la seua assistència i participació!
I tu? Tens entre 18 i 30 anys? Participa a l’enquesta, la teua opinió ens importa!
https://www.instagram.com/p/CPaLF2_B546/
EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga. EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT INICIA L'EMISSIÓ DEL CARNET JOVE ALS POBLES DE LA RIBERA ALTA! - Alberic, Benimuslem i La Pobla Llarga.