Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

El festival 'Sueca Sona' se celebrarà els dies 12 i 13 de juny

El festival de música "Sueca Sona" oferirà els pròxims dies 12 i 13 de juny, en el recinte de festes, un ampli i variat programa amb propostes de solistes i grups locals. Es tracta d'una iniciativa del Consell de la Joventut, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca, i que enguany compleix la seua 19 edició.

La primera de les actuacions tindrà lloc el dissabte 12 de juny, a les 17 hores, i consistirà en un homenatge especial a un dels precursors del festival, Xavi Meseguer, qui ens va deixar fa uns mesos. Seguidament, actuarà Petit Comité, a les 17.30 hores; 5 Ducks Jazza les 18.30 hores; Braskabrass, als 19.30 hores; i tancarà el programa eixe dia, Ateneu's Big band, a les 20.30 hores.

El diumenge 13 de juny, s'iniciaran les actuacions a les 17 hores, amb el concert de Joel Máñez. Seguidament, actuarà Hndicap, a les 17.30 hores; Abasaks, a les 18.30 hores; Barrabás Hookers, a les 19.30 hores; i tancarà l'edició d'enguany l'actuació de Els Bonicos, a les 20.30 hores. Les entrades, que estan ja a la venda, es poden adquirir en el Casal Jove, la Tourist Info i a través de la pàgina web de Notikumi. El preu és de 1,50 euros, per a un dia; i de 3 euros, per als dos dies.

Des de la Regidoria de Joventut s'anima a la ciutadania a gaudir d'este festival que dóna l'oportunitat a joves artistes de Sueca de mostrar el seu talent any rere any; al mateix temps que es vol recordar la necessitat de respectar les mesures de seguretat en tot moment per a poder gaudir de l'oci i la música sense riscos.


Per a més informació:

[email protected]

600691390

El festival 'Sueca Sona' se celebrarà els dies 12 i 13 de juny El festival 'Sueca Sona' se celebrarà els dies 12 i 13 de juny