Xarxa Jove

FAQS LA JOVENTUT PREGUNTA SOBRE ALIMENTACIÓ

LA MANCOMUNITAT DE L’HORTA SUD PRESENTA UNA REVISTA SOBRE ALIMENTACIÓ SALUDABLE ELABORADA A PARTIR DE LES PREGUNTES DE JÓVENS DE L’IES SEDAVÍ

 

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Horta Sud ha presentat la revista La Joventut pregunta sobre alimentació que està elaborada a partir de preguntes de jóvens de l’IES Sedaví. La presentació de la revista, que també ha sigut desenvolupada pel Casal Jove de Sedaví, s’ha celebrat a l’IES Sedaví on han acudit, entre altres assistents, el director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Damián Martí i el president de la Mancomunitat, Jose Francisco Cabanes.

La revista està estructurada mitjançant preguntes i respostes organitzades per temes diferents sobre alimentació saludable en apartats com si d’un menú es tractara. Les qüestions són d’uns seixanta alumnes que cursen tercer de l’ESO a l’IES Sedaví que, a través del professorat, han expressat les seues inquietuds com quines són les millors menjades abans d’entrenar o si el dejuni intermitent és positiu per a ells, entre d’altres. Estos dubtes s’han resolt per dos professionals de la nutrició, Ana i Laura Bilbao, especialistes a ajudar a escolars i professionals a aconseguir una alimentació més saludable.

El desenvolupament d’esta revista s’emmarca dins del programa de l’entitat supramunicipal de l’alimentació saludable, “Menja’t el món. Joves i Alimentació Saludable”, el qual té per objectiu promoure la importància de l’alimentació saludable entre la població juvenil. La iniciativa, a més, proposa una sèrie de tallers i un servici d’assessorament en línia.

L’obertura de la presentació ha sigut a càrrec de Jose Cabanes, el qual ha destacat que la Mancomunitat de l’Horta Sud “està molt compromesa amb la promoció d’hàbits d’alimentació saludable”. A més, Cabanes ha puntualitzat la importància d’involucrar la jovenalla ja que considera que “la joventut és el futur de la nostra societat i han de tindre la importància que es mereixen, que n’és molta”.

https://www.mancohortasud.es/serveis/joventut/faqs-menjat-el-mon/
FAQS LA JOVENTUT PREGUNTA SOBRE ALIMENTACIÓ FAQS LA JOVENTUT PREGUNTA SOBRE ALIMENTACIÓ FAQS LA JOVENTUT PREGUNTA SOBRE ALIMENTACIÓ