Xarxa Jove

Figures professionals de joventut i d'informació juvenil

T'abelleix contribuir a un millor reconeixement de les figures professionals de joventut i / o d'informació juvenil a Europa? Llavors aquesta enquesta és per a tu!

ERYICA, en cooperació amb Eurodesk, SALTO i l'Aliança Juvenil UE-CoE, està intentant definir la figura de professional de joventut i de professional de la informació juvenil, amb la finalitat de poder incloure-les en la base de dades Europea d'Habilitats, Competències, Qualificacions i Ocupacions (ESCO).

T'abelleix contribuir a un millor reconeixement de les figures professionals de joventut i / o d'informació juvenil a Europa? Llavors aquesta enquesta és per a tu!

ESCO és la base de dades multilingüe europea sobre habilitats, competències, qualificacions i professions gestionada per la Comissió Europea, Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió.

Oferir un llenguatge comú i garantir un millor reconeixement de les professions i habilitats en tota Europa és el nucli d’ESCO. Conté una base de dades de professions que inclou la figura de professional de joventut però no la de professional d'informació juvenil. Les denominacions en els diferents idiomes de professional de joventut també són diverses i podrien ser més coherents.

L'objectiu d'aquesta enquesta és aclarir la figura de professional de joventut i agregar una figura específica de professional d'informació juvenil en ESCO.

ESCO s'actualitza periòdicament per a tindre en compte l'evolució professional, així com les aportacions del sector. Eurodesk, ERYICA, el Centre de Recursos de Capacitació i Cooperació de Salt, l'Associació de Joves de la UE i el Consell d'Europa, han decidit unir forces per a consultar el major nombre possible de persones de l'àmbit de joventut de tota Europa per a obtindre les seues aportacions en totes dues ocupacions i millorar el contingut de ESCO.

El termini per a completar l'enquesta finalitza el 30 de novembre

De moment, l’enquesta sols està disponible en anglès i no es segur que es traduixca. Per favor, fes un esfuerç per a emplenar-la!