Xarxa Jove

Fira Nacional de Bones Pràctiques i d'Eines de Projectes del Cos Europeu de Solidaritat

La Fira Nacional de Bones Pràctiques i Eines de Projectes de Voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat (CES) continua sent una plataforma per a impulsar i millorar la qualitat dels projectes finançats per aquest programa europeu.

Aquesta fira pretén ser un espai d'intercanvi d'experiències i recursos que s'hagen creat i posat en marxa en el marc dels projectes de voluntariat, així com un punt de trobada per a totes aquelles persones que s'hagen encarregat de la gestió i la coordinació dels projectes. La seua finalitat és contribuir a una millor implementació del programa CES.

L'Agència Nacional Espanyola del Programa del Cos Europeu de Solidaritat convoca aquesta trobada, emmarcat dins de les "Activitats de creació de xarxes/Net Working Activities" del CES.

Els objectius que es persegueixen en aquesta Fira de Bones Pràctiques són:

  • Impulsar el programa CES i les eines desenvolupades i utilitzades per les organitzacions espanyoles en el marc dels projectes de voluntariat CES individuals i d'equip.
  • Facilitar un espai d'intercanvi de bones pràctiques entre els diferents actors del programa CES a Espanya.
  • Potenciar el treball de les prioritats del programa entorn de la Inclusió, el Medi Ambient i la sostenibilitat, la Transició Digital i la Participació Juvenil en els projectes de voluntariat CES.
  •  Crear espais de debat, anàlisi i reflexió sobre les eines i experiències presentades per a millorar la qualitat dels futurs projectes de voluntariat CES individuals i d'equip.
  • Enfortir la comunitat d'actors involucrats en la implementació de projectes CES.

 Del 4 al 7 de juliol de 2023, a Palma de Mallorca, tindrà lloc la fira. Nombre de participants: 30.

Inscripció fins al 28 de maig de 2023.

Contacte

+Info

Inscripció