Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat"

I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat". La I Trobada de Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" es va celebrar els dies 24 i 25 d'abril a l'alberg l'Assut d'Antella. Aquesta iniciativa ha estat impulsada a través de la Xarxa Jove i la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com per part de tots els Centres d'Informació Juvenil, Punts d'Informació Juvenil i ajuntaments del territori.

I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat".

La I Trobada de Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" es va celebrar els dies 24 i 25 d'abril a l'alberg l'Assut d'Antella. Aquesta iniciativa ha estat impulsada a través de la Xarxa Jove i la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com per part de tots els Centres d'Informació Juvenil, Punts d'Informació Juvenil i ajuntaments del territori.

Durant aquests dies, la #joventut de la Ribera Alta que participa de manera activa com a corresponsals juvenils i/o Alumnat Actiu als diferents municipis de la comarca, ha estat treballant sobre la temàtica de les "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat". A aquesta activitat, les persones joves participants han pogut gaudir d'una sèrie d'activitats relacionades, tallers, jocs, dinàmiques, etc., així com compartir interessos i passar-ho d’allò més bé!

Projectes amb il·lusió!

#Joventut #Participació #RiberaAlta #Trobada #CorresponsalsJuvenils #JoSócCorresponsal #RelacionsSanes #BonsTractes #Sexualitat #XarxaJove #RiberaenXarxa

I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat" I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019 "Relacions sanes, bons tractes i sexualitat"