Xarxa JoveVoluntariatOci Educatiu

IV FÒRUM JOVE DE LA RIBERA ALTA 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

IV FÒRUM JOVE DE LA RIBERA ALTA 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia). Joves de la comarca! La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l'IVAJ i amb la col·laboració dels diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Turís, organitza el IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia), els pròxims dies 26, 27 i 28 de novembre, dirigida a totes aquelles persones joves a partir de 12 anys.

IV FÒRUM JOVE DE LA RIBERA ALTA 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia).

Joves de la comarca! 👉🏼 La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l'IVAJ i amb la col•laboració dels diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Turís, organitza el IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia), els pròxims dies 26, 27 i 28 de novembre, dirigida a totes aquelles persones joves a partir de 12 anys. 

Durant aquests dies, es treballarà sobre la temàtica del “Canvi Climàtic”, a través de diferents activitats. Serà una oportunitat per compartir inquietuds i experiències amb la joventut del territori gaudint d'un espai de diversió i entreteniment per a passar-ho d'allò més bé!

Aquesta IV edició del Fòrum Jove, tindrà lloc per primera vegada a la comarca en la seua modalitat "en línia", davant la situació actual que estem vivint. El dia 28 de novembre, combinarà una part presencial a cada municipi participant (disposant de totes les mesures sanitàries pertinents) amb una connexió en línia a nivell comarcal, que es podrà adaptar totalment a l’espai virtual en cas que la situació sanitària així ho requerisca.

Més informació i inscripcions al CIJ o PIJ del teu poble, del 16 al 24 de novembre. No t’ho pots perdre!

#MancomunitatRiberaAlta #IVFòrumJove #RiberaAlta #CanviClimàtic #Participació #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentturis @elmiragall_org @joventut_riberaalta @castello_jove @espaijovealgemesi @culturabenifaio @corresponsalbenifaio @cijlapoblallarga @punt_informacio_juvenil @cijalzira @casaljovecarcaixent @ajuntamentdecarcer @espaimanuel2017 @manuelespai @joventutguadassuar @ajmontserrat @espaijovecarlet @conselljoventutalzira @conselljoventutcarcaixent @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CHpsHR6BZaV/
IV FÒRUM JOVE DE LA RIBERA ALTA 2020 "Canvi Climàtic" - (1ª Edició en línia) - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.