Xarxa JoveOci Educatiu

JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! El Departament de Joventut @joventut_riberaalta continua prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. Els passats dies 1 i 2 de juliol vam estar als municipis de Carlet i Tous, on es va fer entrega dels carnets a la joventut dels pobles per tal d’aproprar el servei d’emissió a les localitats de la comarca. A aquestes visites expliquem els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i oferim informació juvenil d’interés i assessorament. Tanmateix, realitzem difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que portem en marxa per a conèixer la seua realitat, necessitats, interessos i tot allò que les o els preocupa.

JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE!

El Departament de Joventut @joventut_riberaalta continua prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove.

Els passats dies 1 i 2 de juliol vam estar als municipis de Carlet i Tous, on es va fer entrega dels carnets a la joventut dels pobles per tal d’aproprar el servei d’emissió a les localitats de la comarca. A aquestes visites expliquem els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i oferim informació juvenil d’interés i assessorament.

Tanmateix, realitzem difusió del procés de participació juvenil i enquestes a joves que portem en marxa per a conèixer la seua realitat, necessitats, interessos i tot allò que les o els preocupa.

Gràcies a totes les persones joves per la seua assistència, interés i participació!

Si tens entre 18 i 30 anys i vius a un municipi de la Ribera Alta... la teua opinió ens importa‼ Participa a l’enquesta!

Enllaç: forms.gle/9ea8yEzMV1sAYhPT6 

#CarnetJove #Avantatges #Descomptes #Emissió #Ajuntaments #MancomunitatRiberaAlta #Enquestes #Participació #PlaJove #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntament_carlet @espaijovecarlet @ayuntamientodetous
@joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CQ8SkGzseXQ/
JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta. JOVES DE CARLET I TOUS OBTENEN EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.