Xarxa JoveOci Educatiu

LA JOVENTUT D'ANTELLA I MASSALAVÉS OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

LA JOVENTUT D'ANTELLA I MASSALAVÉS OBTÉ EL SEU CARNET JOVE! El Departament de Joventut @joventut_riberaalta continua prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove. El passat 9 de juliol vam estar als municipis d’Antella i Massalavés, on es va fer entrega dels carnets a joves de les localitats per tal de continuar apropant el servei d’emissió a les poblacions de la comarca.

LA JOVENTUT D'ANTELLA I MASSALAVÉS OBTÉ EL SEU CARNET JOVE!

El Departament de Joventut @joventut_riberaalta continua prestant el servei comarcal d’emissió del Carnet Jove.

El passat 9 de juliol vam estar als municipis d’Antella i Massalavés, on es va fer entrega dels carnets a joves de les localitats per tal de continuar apropant el servei d’emissió a les poblacions de la comarca.

Les persones interessades van rebre informació sobre els avantatges i descomptes que ofereix el Carnet Jove i assessorament quant a temés d’interés per a la joventut.

També ens vam fer ressò del procés de participació juvenil i enquestes que portem en marxa per a conèixer la realitat, les necessitats i preocupacions que té la joventut a aquests municipis.

Gràcies per l'assistència, interés i participació!

Si tens entre 18 i 30 anys i vius a un municipi de la Ribera Alta... la teua opinió ens importa‼ Participa a l’enquesta!

Enllaç: forms.gle/9ea8yEzMV1sAYhPT6 

#CarnetJove #Avantatges #Descomptes #Emissió #Ajuntaments #MancomunitatRiberaAlta #Enquestes #Participació #PlaJove #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

@ajuntamentantella @ajuntament_de_massalaves
@joventut_riberaalta @gvaivaj

https://www.instagram.com/p/CRQtfR5M9o1/