Xarxa JoveOci Educatiu

La Senda del Poeta 2023

La Senda del Poeta 2023 torna en la seua forma tradicional. Després de 3 edicions tornarà a recórrer la província d'Alacant els dies 24, 25 i 26 de març.

La Senda del Poeta és una activitat, organitzada per l'IVAJ, de senderisme cultural gratuïta en la qual, al llarg d'uns 68 quilòmetres, es recorren els llocs més relacionats amb la vida i obra de l'escriptor alacantí Miguel Hernández.

La inscripció es tramitarà telemàticament. Les places són limitades i la inscripció es tancarà en arribar al contingent màxim de participants que l'organització estime en funció de criteris de seguretat. El límit serà de 2.000 senderistes el primer dia i 750 el segon i tercer dia.

S'inicia el camí a Orihuela, on va nàixer el poeta el 30 d'octubre de 1910; passant per Cox, on va viure la seua primera etapa familiar amb la seua esposa Josefina Manresa; per la ciutat d'Elx, on van viure i van morir la seua vídua i fill i on es troba la seu de la Universitat que porta el seu nom; per a acabar finalment a Alacant, ciutat on va morir el poeta el 28 de març de 1942 i en el cementeri del qual es troba enterrat.

La senda es divideix en tres etapes realitzant parades en cada localitat de la ruta. En elles es descansa, i es duen a terme diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per joves estudiants de les poblacions per les quals discorre la senda.

En tot moment la senda compta amb diversos monitors-guia que, al llarg de la marxa, estan a la disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària perquè siga el més agradable possible.

Període d'incripció fins al 17 de març de 2023 (o fins a cobrir la totalitat de les places):

  • No és necessari inscriure's per a tots els dies. També es pot fer per etapes (divendres, dissabte i diumenge, o només un dia).
  • Els grups hauran de realitzar la seua inscripció com a tal i disposar d'un responsable major de 18 anys. 
  • És necessari que cada participant s'inscriga amb el seu DNI, NIE o Passaport.

Contacte

  • Telf. (de 9 a 14h.): 966 478 100 / 966 478 107 / 966 478 122
  • [email protected]
  • En cas que les persones inscrites, no puguen assistir es poden donar de baixa al tlf. 657 818 337

 

+Info

Inscripció individual

Inscripció per a grups