Xarxa Jove

Projecte LLIGAMS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

🗣 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗟𝗟𝗜𝗚𝗔𝗠𝗦 👫🏻💬🧠❤ 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta presentem el programa “𝑳𝒍𝒊𝒈𝒂𝒎𝒔”, un projecte de #ParticipacióJove que té com a objectiu aconseguir la formació i 𝗰𝗼𝗵𝗲𝘀𝗶ó 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝘂𝗽𝘀 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀, per facilitar l’exploració i la consecució dels seus propis interessos, des d’un clima respectuós i 𝗮𝗹𝗶𝗻𝗲𝗮𝘁 𝗮𝗺𝗯 𝗹𝗲𝘀 𝘀𝗲𝘂𝗲𝘀 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝘀.

🗣 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗟𝗟𝗜𝗚𝗔𝗠𝗦 👫🏻💬🧠❤

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta presentem el programa “𝑳𝒍𝒊𝒈𝒂𝒎𝒔”, un projecte de #ParticipacióJove que té com a objectiu aconseguir la formació i 𝗰𝗼𝗵𝗲𝘀𝗶ó 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝘂𝗽𝘀 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀, per facilitar l’exploració i la consecució dels seus propis interessos, des d’un clima respectuós i 𝗮𝗹𝗶𝗻𝗲𝗮𝘁 𝗮𝗺𝗯 𝗹𝗲𝘀 𝘀𝗲𝘂𝗲𝘀 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝘀.

📌 Una tasca complexa que abordem a través d’un procés on 𝗹𝗲𝘀 𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀, 𝗲𝗹𝘀 𝗮𝗳𝗲𝗰𝘁𝗲𝘀 𝗶 𝗲𝗹 𝗺ó𝗻 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 seran les eines transversals des d’on treballar les habilitats, aprenentatges i experiències que construeixen la convivència entre persones i fomentar espais col•laboratius per al creixement personal.

👥 Educar per a la participació és educar per a la llibertat.

✅ Expressa les teues emocions.
✅ Practica la gestió emocional.
✅ Creixement personal.

👉🏽 El projecte ja s’ha iniciat als centres educatius de la Ribera Alta. Estigueu atentes i atents a les nostres xarxes, prompte rebreu més notícies! 😉

ℹ️ Més informació al teu CIJ o PIJ, si és el cas, centre educatiu o al Departament de Joventut de la Mancomunitat:

📍𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝘁. 𝗠𝗮𝗻𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮:

📧 [email protected] / 📞 96 241 41 42.

#Lligams #Projecte #ParticipacióJove #CohesióDeGrups #Emocions #EspaiSegur #NovesExperiències #Activitats #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

https://www.instagram.com/p/CZ1r7P6sv3I/
Projecte LLIGAMS - Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta.