Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Torneig Interassociatiu a la Malva-rosa

El Consell de la Joventut de València,  

Aquest disabte, 13 de juliol,  el Consell de la Joventud de Valencia organitza un emocionant torneig interassociatiu de jocs d'aigua i activitats esportives a la platja de la Malva-rosa.

Aquesta jornada està dissenyada per oferir una manera divertida i alternativa de començar l'estiu, promovent un oci saludable i fomentant la col·laboració entre diferents col·lectius juvenils.

Activitats i Dinamització

El torneig inclourà una varietat d'activitats com:

  • Torneig exprés de vóley platja
  • Entrenament d'iniciació al parkour a l'arena
  • Partida de pales
  • Jocs d'aigua

Aquestes activitats seran dinamitzades per l'organització sociocultural Culturama i València Movement, una associació líder en la promoció del parkour a la ciutat. Els participants hauran de demostrar la seva habilitat per treballar en equip i la seva destresa en cadascuna de les proves per aconseguir la major puntuació possible.

Premis i Inscripcions

Els premis per als guanyadors són molt atractius i inclouen:

  • Entrades per al parc aquàtic Aquópolis
  • Subscripcions a plataformes de streaming
  • Targetes regal per a botigues esportives

Per optar als premis, cal inscriure's abans del divendres, 11 de juliol.

Un Oci Saludable i Alternatiu

Aquesta iniciativa del CJV no només busca oferir una jornada divertida, sinó també promoure un oci saludable entre els joves de València i fomentar la col·laboració i el treball en equip entre diferents entitats juvenils. És una gran oportunitat per gaudir del bon temps, fer esport i conèixer gent nova amb interessos similars.

No et perdis aquesta oportunitat de començar l'estiu de la millor manera! Inscriu-te i vine a gaudir de la platja de la Malva-rosa amb el Consell de la Joventut de València.

Data: Dissabte, 13 de juliol

Lloc: Platja de la Malva-rosa

Inscripcions: Fins al divendres, 11 de juliol

+info