Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

XVII PREMI CIENTIFICOTÈCNIC "CIUTAT D’ALGEMESÍ"

Malgrat la crisi que continua afectant la nostra societat, la comunitat científica té nombroses raons per a perseverar en la seua tasca, i també té la responsabilitat de dedicar els seus esforços a resoldre problemes que la societat o ella mateixa es plantegen. Normalment, la motivació naix motu proprio, de manera que molts  investigadors i investigadores s’autofinancen, busquen els seus propis recursos i dediquen molts esforços personals a resoldre aquests problemes que la societat i la indústria reclamen. Altres vegades són capaços de convéncer l’Administració, una institució o una fundació o empresa que la seua recerca és valuosa per aconseguir finançament.
 
En aquesta època de crisi és més necessari que mai incrementar els esforços per continuar avançant, i una manera de fer-ho és motivar la investigació i el desenvolupament. Els objectius d’aquest premi són, per tant, incentivar l’esperit investigador, reconéixer econòmicament el seu esforç i treball, i servir d’estímul perquè continuen endavant amb la seua tasca.
 
En vista d’aquests precedents, l’Ajuntament de la Ciutat d’Algemesí convoca el XVII PREMI CIENTIFICOTÈCNIC "CIUTAT D’ALGEMESÍ".
Pots consultar les bases a la nostra web.
http://www.algemesi.es/