Titularitat
Pública
Gestió
Directa: personal de l’Administració
Espais
Tipologia
 • Específic per a joves
 • Alumnat Actiu
  • Altres
 • Municipal
Destinataris
Nombre setmanal de destinataris
8
Edat
 • 12-17
Sexe
 • Home
 • Dona
Perfil
 • Participants
Despesa total anual
4800 €
Temporalitat
Dates
 • Del 01 de setembre 2021
 • al 30 de juny 2022
Periodicitat
Anual
Accés
Horaris

10 hores setmana 

Requisits
Convocatòria anual https://elcampellojove.es/beca-corresponsal-juvenil-2/
Informació
Objectiu

La informació és un dels factors que més influeix en els nivells d'autonomia i capacitat de decisió de qualsevol persona, però adquireix una rellevància especial quan es tracta de persones joves.
Els joves travessen una etapa de la vida en la qual se solen prendre decisions que afecten directament en el seu futur, per la qual cosa aconseguir que les persones joves del Campello tinguen un bon nivell d'assessorament i informació, és molt important i a més suposa fer passos cap a la igualtat d'oportunitats entre tots els/les joves.
Aquesta és la tasca fonamental dels SIJ, Serveis d'Informació Juvenil, orientar difondre la informació d'interés per als joves. Per a això compta en els Instituts amb els PIJ (Punt d'Informació Juvenil), que són espais específics d'informació juvenil, instal·lats pel SIJ.
La figura de corresponsal juvenil és la peça clau del projecte, ja que facilita una connexió directa entre el Punt d'Informació Juvenil i el SIJ, en una doble direcció. D'una banda el/la corresponsal acosta la informació juvenil del SIJ a els/les estudiants i en sentit oposat, recullen les demandes i necessitats de l'alumnat.

Projecte
Explicació dels detalls del recurs

Corresponsal Juvenil
Ser corresponsal és ser un enllaç entre el SIKH i els teus companys i companyes de l'Institut, perquè estigueu informats/as de tot el que us interessa, ara i en un futur.

Així, només emprant una mica del teu temps, rebràs a més d'experiència, una beca de 60€ al mes.
REQUISITS:
SER ALUMNE/A de de 3r o 4t de l'ESO, en l'Enric Valor, Clot de l’Illot o Salesians i presentar la teua CANDIDATURA.

Si eres d'els/les que no es queda a casa i t'agrada estar a tot, aquesta és la teua beca. Formaràs part d'un equip amb altres/as corresponsals, serà divertit.

Ara seleccionem a els/les candidats i candidates però la Beca i les teues tasques començaran al setembre amb el nou curs .

Què necessite per a presentar-me ? Enguany t'ho posem més fàcil segueix aquests passos:


1.Grava el teu vídeo PRESENTACIÓ de 3 minuts màxim de duració. Gravat en horitzontal, on faràs la teua presentació personal, en la qual has de contestar necessàriament a aquestes preguntes:

Perquè vols col·laborar com a corresponsal juvenil?
Com organitzaries la informació de les activitats, programes i serveis de la Regidoria de Joventut, en el teu Institut?
Explica una o diverses propostes d'activitats, o serveis per a realitzar en el teu Institut per part de la Regidoria de Joventut

2. Demana un justificant de les teues notes del curs passat en el teu institut.

3. Escriu el teu Currículum breument, perquè et coneguem una mica millor.

4. Emplena la sol·licitud i que la signen el teu pare / mare o tutor/a legal.
Com i on entregue la documentació i el vídeo?

I porta els documents i el vídeo al Servei d'Informació Juvenil (Centre Social), qualsevol dia de la setmana de 9 a 14. i també el dilluns i dimecres a la vesprada de 17 a 20. Et recollim els documents i amb la wifi del Centre Social pots al mateix temps pujar el teu vídeo presentació en l'enllaç que et facilitem. Titula el teu vídeo presentació amb el teu nom i cognoms perquè puguem identificar l'arxiu.


Fins quan tinc de termini?

Fins al dilluns 24 de Maig

Si tens preguntes, no et talles, pots contactar en el SIKH 965 636 344, o també en el 627 258 500 , per email [email protected] o per privat en les xarxes socials @*elcampellojove

Corresponsal Juvenil 2021-22 Corresponsal Juvenil 2021-22

Corresponsal Juvenil 2021-22

Bases Corresponsal Juvenil

01 de setembre 2021