Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR

04 de juny 2022
25 de març 2022
Titularitat
Pública
Espais
Tipologia
 • Específic per a joves
 • Educació i formació
 • Comarcal
Destinataris
Nombre setmanal de destinataris
35
Edat
 • 12-17
 • 18-23
 • 24-29
Sexe
 • Home
 • Dona
Perfil
 • Participants
Temporalitat
Dates
 • Del 04 de juny 2022
 • al 25 de març 2022
Actuació
Puntual o de curta durada (menys o igual a 3 mesos)
Periodicitat
Setmanal
Accés
Horaris

HORARI DE 9 H A 14 H

Requisits
REQUISITS PER A INSCRIURE'S: Tenir 16 anys complits en el moment d'inici del curs. Estar empadronat/da en algun dels municipis de la Ribera Baixa: Albalat de la Ribera, Almussafes, Benicull de Xúquer, Cullera, Corbera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola, Sollana i Sueca. 🗓️ Duració: dissabte 4 de juny, dissabte 11 de juny, dissabte 18 de juny i dissabte 25 de juny. 🕑 De 9 h a 14 h. 📍 Lloc: per determinar. 💶 La matrícula son 20€, i si tens el carnet jove 💳 aconsegueixes un 10% de descompte, que és un total de 18€ (obligatori presentar fotocopia del carnet jove) a ingresar al Nº COMPTE BANCARI: ES92 0081 5537 6300 0111 3116 (BANC SABADELL) amb el Concepte "Nom de la persona participant + DNI + Nom de l'activitat". ❗❗ Per a fer efectiva la inscripció al curs Monitor/a de Menjador, és obligatori adjuntar junt amb la inscripció, el justificant del pagament bancari ❗❗ ⚠️ Les inscripcions s'han de formalitzar necessàriament per registre d'entrada a la seu electrònica d’aquesta mateixa entitat 🔗 https://mancomunitatriberabaixa.sedelectronica.es/info.0 Si ho prefereixes, pots acudir de manera presencial a la nostra seu 📍 en Avda. Jose Maiques s/n - 46410 Sueca, i el personal d'administració t'ajudarà a registrar la teua inscripció.
Informació
Objectiu

Aquesta formació està pensada per a aquelles persones que volen millorar el seu currículum, així com els seus coneixements per tal d'adquirir les competències necessàries en el temps de mig dia que inclou el menjador escolar

Projecte

Aquest projecte forma part del programa de formació que oferta el Departament de Joventut de la Ribera Baixa.

Explicació dels detalls del recurs

Els cursos de formació permanent, dirigits a l'especialització i el reciclatge en matèria d'animació juvenil, s'adeqüen al que s'estableix en la normativa de desenvolupament del DECRET 86/2015, de 5 juny, del Consell. La formació per a aquest curs pretén proporcionar als monitors i monitores recursos i habilitats per a l'exercici de la funció educativa al menjador escolar.

El temps del dinar al col·legi suposa un moment compartit, un acte social i, per tant, un espai per a relacionar-se en el marc d'uns hàbits alimentaris saludables i equilibrats. Aquest curs pretén proporcionar als monitors i monitores recursos i habilitats per a l'exercici de la funció educativa al menjador escolar.

Aquesta formació està pensada per a aquelles persones que volen millorar el seu currículum, així com els seus coneixements per tal d'adquirir les competències necessàries en el temps de mig dia que inclou el menjador escolar. El curs està estructurat en els següents mòduls formatius:

👉 MF1: L'educació en el menjador escolar: moments educatius en el menjador escolar: activitats socioeducatives en l'horari del menjador escolar. Importància de l'ambientació en el menjador escolar (decoració, mobiliari, temps i ritmes). Educació per a la salut. Continguts transversals.

👉 MF2: Recursos d'animació específics per al menjador escolar. El perfil del monitor/a de menjador escolar. Capacitació: formació, aptituds i actituds. Projectes de menjador escolar. Criteris sobre nutrició. Alimentació equilibrada i planificació de menús. Errors alimentaris i trastorns d'alimentació.

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR