Xarxa JoveVoluntariatOci EducatiuM'Importa

EYCA: Qüestionari sobre joventut rural dirigit a jove

31 de juliol 2023
21 d’agost 2023
Espai Virtual
Organitza
  • Asociació Europea del Carnet Jove (EYCA)
Termini d'inscripció
  • Del 31 de juliol 2023
  • al 21 d’agost 2023
Informació

El Panell de Joventut de EYCA està preparant el llançament d'una campanya centrada en joves de les zones rurals.

 L'objectiu de la campanya, d'un any de duració, és comprendre no sols les necessitats, sinó també la visió de joves, procedents de xicotetes ciutats, pobles i zones remotes. 

S'ha publicat la primera part de la campanya que consisteixen en el Qüestionari per a les organitzacions membre i el Qüestionari per a joves. 

El qüestionari per a joves està dirigit a joves que procedeixen o resideixen actualment en zones rurals. El seu objectiu és recollir impressions i visions de primera mà de la joventut rural de cada país.  

El terme "rural" varia d'un país a un altre i que existeixen diversos factors, que van des de la geografia fins a la població. Per això s'ha creat la taula de "abast desitjat" per país. No és necessari aconseguir el número absolut assignat a cada país, però es recomana arribar almenys a 50 persones enquestades. Per això s'aconsella:

  • Associar-se amb organitzacions locals per a maximitzar el seu abast.
  •  Utilitzar els comptes que es tinga en les xarxes socials.

Data límit per a contestae el qüestionari és fins al 21 d'agost.

L'obtenció de dades a través d'aquests qüestionaris ajudaran a comprendre millor les necessitats i ambicions de joves que viuen en les zones rurals de cada país. Això també ajudarà a establir unes bases sostenibles per a la campanya Joventut Rural. 

+Info