Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

Tallers d'Arts Escèniques per a Joves en el Marc del Festival Fars Culturals de la Mediterrània

Centre Cultural La Nau Universitat de València
Organitza
  • Projecte Inestable
Termini d'inscripció
  • Del 11 de juliol 2023
  • al 16 de juliol 2023
Informació

Els tallers d'Arts Escèniques per a Joves en el Marc del Festival Fars Culturals de la Mediterrània forman part d’un projecte cultural impulsat pel Màster en Teatre Aplicat (UV) i Projecte Inestable.

Fonamentalment ofereixen espectacles teatrals i musicals, conferències, exposicions i formació per tal de establir relacions entre diferents riberes de la Mediterrània.

Des de Projecte Inestable es vol oferir a l'alumnat la possibilitat de viure una experiència artística i de vida excepcional en arts escèniques amb professionals de València i de Formia (Itàlia) en convivència amb joves d'Itàlia i de Grècia .

Per a això és necessari que els i les docents dels centre d'estudis difonguen aquests tallers entre el seu alumnat perquè puguen conéixer aquesta possibilitat i gaudir-la.

Els tallers són de 4 hores diàries (9:30h. a 13:30h.) de formació en arts escèniques, del 12 al 15 de juliol de 2023, a més d'una mostra final dissabte a la vesprada del 15 de juliol (20:00h.) a la sala Espai Inestable.

El lloc de realització del tallers és l'edifici històric de la Universitat de València- La Nau.

Cadascú dels dos tallers tindrà una assistència màxima de 20 joves, les edats del quals ha d'oscilar entre els 15 i els 20 anys.

De la mateixa manera, la participació als tallers permet tindre preferència per entrar a la resta d'activitats del festival.

El preu dels tallers és de 15 euros en concepte, fonamentalment, de possibles materials i com a una senyal de compromís d'assistència, ja que l'organització no pot permetre que els grups no tinguen continuïtat al llarg de la setmana del festival.

Eixe import hauran d'abonar-se mitjançant transferència bancària o bizum en el moment que l'organització confirme la  inscripció en els tallers mitjançant el correu electrònic.

+Info

Inscripció