Xarxa JoveOci EducatiuM'Importa

WFD 2023 -Youth Delegation

06 de novembre 2023
08 de novembre 2023
Consell d'Europa
Organitza
Programes
Termini d'inscripció
  • Del 05 de juliol 2023
  • al 12 de juliol 2023
Informació

Se busquen 60 joves compromesos/es amb la democràcia.

El Fòrum Mundial de la Democràcia d'Estrasburg (WFD) és una reunió anual de líders, responsables polítics, activistes de la societat civil, representants d'empreses, innovadors socials, acadèmics i mitjans de comunicació per a debatre els principals reptes de les democràcies a tot el món i fomentar la innovació democràtica.

"Democràcia=Pau" és el tema d'este any del Fòrum que se celebrarà del 6 al 8 de novembre de 2023 a Estrasburg (França) i, en este context, el Departament de Joventut del Consell d'Europa convida a un màxim de 60 joves a participar i comprometre's amb els/les responsables de la presa de decisions i els/les creadors/es d'opinió en una reflexió sobre la qüestió de la Democràcia i la Pau: "Pot la democràcia garantir i oferir la pau?".

Les persones candidates elegibles han de tindre entre 18 i 30 anys (poden fer-se excepcions en casos especials)  i ser capaços de comunicar-se i treballar en anglés. 

Hauran de presentar un formulari de sol·licitud en línia així com publicar un breu vídeo d'1 minut en YouTube, amb l'enllaç adjunt al formulari de sol·licitud en línia.

El termini per a participar estarà obert fins el 12 de juliol (fins les 13:00 h. CEST).  

+Info