Titularitat
Pública
Gestió
Directa: personal de l’Administració
Tipologia
  • No específic però de molta utilització per a joves
  • D’ús lliure
  • Comunitat Valenciana
Accés
Requisits

Per poder utilitzar els albergs de joventut, tots els usuaris han d'estar en possessió del carnet d'alberguista.

Informació

El complex juvenil es troba a 1,5 km del nucli urbà de Biar, vora un camí que porta al santuari de Nostra Senyora de Gràcia, a la comarca de l'Alt Vinalopó, a 50 km d'Alacant.

L'Alberg està rodejat per frondoses pinedes i està ubicat en un lloc idoni per a la realització d'activitats, com ara senderisme, escalada, barranquisme, activitats de multiaventura, excursions, jocs, vetlades, festes i visites culturals als paratges pròxims i localitats veïnes.

És un lloc idoni tant per a estades en grup, com per a associacions, escolars, grups juvenils, amics...

El traçat urbanístic del poble de Biar és una relíquia de l'època àrab, amb carrerons estrets i les cases disposades, d'una manera quasi perfectament concèntrica, al voltant del castell, la torre d'homenatge i la doble muralla del qual corona la ciutat. Històricament, el castell de Biar ha tingut una gran importància perquè estava situat a les antigues fronteres entre el Regne de Castella i la Corona d'Aragó. En l'actualitat és considerat Monument Nacional.

Alberg Juvenil Biar. Biar Alberg Juvenil Biar. Biar Alberg Juvenil Biar. Biar Alberg Juvenil Biar. Biar Alberg Juvenil Biar. Biar Alberg Juvenil Biar. Biar
Ubicació
  • Carrer de les Llomes de la Mare de Déu, 6